2 komentáre

  1. Ľubica Tomčalova
    9. decembra 2017 @ 22:40

    Pekný večer😄prosím ako získam kvások?Nemám s tým skúsenosti žiadne.. Môžete mi podrobnejšie napísať aby som aj ja mohla si piecť chlebík😄💝

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      11. decembra 2017 @ 19:31

      Ľubi, tešíme sa so záujmu o kváskovanie 🙂 nech zavládne kvalita v kuchyni 🙂
      Návod na založenie kvásku si pohodlne stiahnete tu na stránke- lepkový alebo aj bezlepkový 🙂 užitočné rady nájdete tu u nás na webe, no všetko o kvásku a kváskovaní aj s receptami nájdete v knihách Kváskovanie 1 a 2 🙂
      Nech sa daríííí 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *