3 komentáre

  1. LUMA
    2. apríla 2017 @ 11:02

    Dobrý deň,

    chcela by som sa spýtať, či tento postup prevodu kvasnicového receptu na kváskový je rovnaký aj pri bezlepkových receptoch. Aké múky (myslím jednodruhové, nechcem používať škrobové zmesi) v tom prípade použiť? Napríklad na pizzu, kysnuté koláče.

    Ďakujem za odpoveď.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      3. apríla 2017 @ 14:56

      V tomto prípade je najlepšie ísť podľa osvedčených receptúr. Každá múka má svoje špecifiká, nedá sa napísať univerzálny vzorec.

      Reply

  2. Kváskové pečenie. Chlieb z ražnej múky - Recepty a príbehy z vinohradu
    28. júna 2017 @ 9:01

    […] si ešte jedno cesto, na makové buchty, pretože som chcela  jednou ranou vyskúšať hneď aj ako sa prevádza klasický recept s droždím na kváskové pečenie. A môj muž má rád makovník, no a makové buchty, to je skoro to […]

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *