3 komentáre

  1. Prečo používame do receptov kvások? - Kváskovanie
    18. októbra 2017 @ 17:11

    […] glykemický index výsledného […]

    Reply

  2. Ladislav HOFIERKA
    5. januára 2018 @ 18:29

    Pripájam sa k argumentácii, že kváskový chlieb má antidiabetický benefit.
    Odporúčam však záujemcom o tento benefit, aby pre pečenie chlebika z kvásku používali kombináciu múky 2/3 rčažná a 1/3 pšeničná, resp špaldová. To drží cukor na uzde.

    Reply

  3. Prečo stresom kilá pribúdajú? - www.Daniela Rau.sk
    9. januára 2018 @ 12:38

    […] spracovávajme kváskovaním (použitím tradičného kvásku), ktorý múku v jedle spracováva a znižuje aj glykemický index  (potraviny, ktoré majú vysoký glykemický index veľmi rýchlo a výrazne zvyšujú hladinu […]

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *