2 komentáre

  1. Emília
    2. februára 2019 @ 20:07

    Piekla som prvý krát pšenično ražný chlieb z Vašej knihy. Chlieb bol na pohľad celkom fajn, vo vnútri trochu hutnejší a keď som ho držala v rukách aj dosť ťažký. Chcem sa však spýtať, prečo som mala v strede na spodnej časti akoby nedopečený (oválna ošatka 750 g/. Neviem či je to trúbou.Mám teplovzdušnú trúbu a piekla som to na 250°C 10min a 200°C 20min. Aj keď som poklopala zo spodu, bol dutý zvuk. Ďakujem za odpoveď.

    Reply

    • Daniela Rau
      16. mája 2019 @ 14:29

      Dobrý deň Milka, chcelo by to poznať viac podrobností: aký kvások ste použila (mladý alebo už zrelý, vitálny alebo slabý, ako vyzeral štartér/ rozkvas= koľko kvasil, ako vyzeralo cesto v ošatke= ako dlho kvasilo… poľa toho by sa dalo určiť, čo urobiť nabudúce inak a lepšie.

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *