6 komentárov

  1. Kváskovanie na Agrokomplexe - Kváskovanie
    21. augusta 2017 @ 21:58

    […] ste tam boli aj vy a kváskovanie vás oslovilo, odporúčame si prečítať článok, aký je rozdiel medzi kváskovým a kvasnicovým […]

    Reply

  2. Ako doma kváskovať ekonomicky - Kváskovanie
    10. októbra 2017 @ 9:55

    […] zdravotné benefity kváskovania niet pochýb, že je to správna voľba. Navyše chuť a vôňa doma upečeného chleba  je […]

    Reply

  3. Jaro
    27. januára 2018 @ 19:54

    Dobrý deň. Všetko je dobre, len neviem, prečo to HOME MADE??
    Aj tak ďakujem za informácie.
    Prajem pekný deň, Jaro

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      29. januára 2018 @ 10:04

      Home made myslíte na fotografii? Pretože je vyrobený doma 🙂

      Reply

  4. elena
    19. marca 2018 @ 21:18

    dobry vecer,a kde sa da zohnat kvasik na kvaskovanie?

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      22. marca 2018 @ 14:59

      Najlepšie je vypestovať si ho doma, mať svoj vlastný. Návod nájdete tu : https://kvaskovanie.sk/navod-zalozenie-kvasku/
      V prípade, že by ste chceli už vypestovaný, v našej fb skupine Kváskové pečenie je veľa ľudí určite aj z Vášho okolia, ktorí sa o kvások radi podelia 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *