8 komentárov

  1. jajka
    22. februára 2019 @ 16:04

    pekný deň mám otázku kupujem si kváskový chlieb v Bille váš názor by ma zaujímal nemožem droždový po zdravotnej stránke.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      26. februára 2019 @ 14:06

      Jajka, zdravíme! Je veľmi dôležité čítať si zloženie. Ak máte zdravotné problémy, naistejší spôsob je pripraviť si ho doma. Vtedy viete, čo ste doň dali.
      Nech sa darí 🙂

      Reply

      • Siška
        28. februára 2019 @ 16:20

        Prajem dobry den.
        Prosim Vas, aky mate nazor na hrozno, pouzite na zrychlenie kysnutia kvasku? Dostala som sa k takemu odporucaniu a neviem, co si mam o tom mysliet.
        Okrem toho ma zaujima, preco mate vo videach kvasok riedky, ked podla profesionala, ktory sa kvaskovaniu venoval este v casoch ked na nete nebolo o nom chyru, by kvasok mal byt taky husty, ze je skoro az problem ho premiesat?
        Dakujem za odpoved a prajem este dlllhe a stale uspesnejsie kvaskovanie.

        Reply

        • Naty Štefková Žúreková
          6. marca 2019 @ 8:28

          Dobrý deň! Na podporu kvasenia sa môže pridávať hrozno, jablko, niektoré zdroje odporúčajú jablčnú alebo ananásovú šťavu, med… Je to podparná surovina.
          Hustota nie je ukazovateľ kvality kvásku, môže byť rôzna. No naše matersé kvásky sú tie, ktoré ťažko premiešať. Nech sa darí.

          Reply

  2. Gabriela
    4. marca 2019 @ 7:06

    Zdravím Naty .

    Už asi mesiac skúšam kváskovať . Chlebík nie je ešte taký ako váš ( ukážkový ) no spapal sa vždy.
    No zo zdravotných dôvodov budeme musieť prejsť na bezlepkový chlebík . Chcela by som Vás poprosiť ,či by ste mi nemohli prosím predať bezlepkový kvások .
    Som rada , že sa môžem učiť upiecť si svoj kváskový chlebík , ktorý chutí celej rodine .
    Nech sa Vám darí .

    Gabriela

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      6. marca 2019 @ 8:29

      Gabika, zdravím, rada sa podelím s kváskom. Prosím, napíšte nám mail. ďakujem

      Reply

  3. Katyka
    29. mája 2019 @ 22:03

    Dobry den.Robila som LM ale na 4.den.mal na povrchu biele chlpkate bodky akoby plesen.Tak isiel cely „prec“.Ale v com bola chyba?

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      3. júna 2019 @ 17:24

      Zdrasvím, Katyka, ak má pleseň, treba zahodiť.

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *