12 komentárov

  1. Miša
    28. marca 2020 @ 20:33

    Je možné upiecť ju aj z inej múky? Ďakujem

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      29. marca 2020 @ 13:10

      Ano, špalda a pšenica sa dá zamieňať úplne bez problémov.

      Reply

  2. Mary
    31. marca 2020 @ 16:32

    Prosím vás a akú celozrnnú špaldovú? Lebo máme doma aj polohrubu, hladkú aj jemne mletú. Na tej jemne mletej je napísané že je vhodná na bábovky. Tak asi tú? :))

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      2. apríla 2020 @ 6:08

      To je na vás, ako hrubú štruktúru celozrnnej chuti chcete v ceste mať. My používame jemne mletú.
      Nech sa darí 🙂

      Reply

  3. Katka
    2. apríla 2020 @ 13:02

    Dobry den, je mozne urobit tu babovku aj z LM? Ci toto je recept na RK?
    Dakujem

    Reply

    • Daniela Rau
      19. apríla 2020 @ 13:36

      Dobrý deň, Katka, ktorýkoľvek recept môžete zmeniť na recept s Lievito Madre a presný postup, ako to urobiť, nájdete na tomto blogu v článkoch o Lievito Madre. Dobrú chuť!

      Reply

  4. Martina
    10. mája 2020 @ 16:13

    Dobry den, prosim vas aky olej sa dava? Dakujem pekne

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      11. mája 2020 @ 7:59

      rastlinný, z hroznových jadier je výborný. Nech sa darí 🙂

      Reply

  5. Martina
    14. mája 2020 @ 13:12

    Dobrý deň, chcem sa opýtať, vajíčka s cukrom treba vymiešať do peny, alebo len obyčajne zmiešať? Ďakujem 🙂

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      16. mája 2020 @ 10:10

      stačí len premiešať 🙂

      Reply

  6. Veronika
    5. januára 2022 @ 15:33

    Dobry den, chcela by som sa spytat, ci tato babovka ma nejako viac narast alebo bude v podstate taka velka ako cesto co sa vleje do formy. Postupovala som presne podla receptu. Kvasok mi krasne narastol, bublinky sa v ceste tvorili jedna radost, ale ked som ju po 30min. vytiahla (test spajdlou ukazal, ze by mala byt uz upecena), tak ma cakalo presne to, co som tam naliala. Dakujem.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      7. januára 2022 @ 11:36

      Dobry den, Veronika, ani velmi nie, cesto je redsie, teda az tak velmi nenarastie. Chut je najdolezitejsia 🙂 Nech sa dari 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *