Súťaž „Kváskujeme s Remoskou“
Súťaž je UKONČENÁ!
Výherkyňou REMOSKY sa stáva: KATARÍNA FODREKOVÁ, Trenčianske Mitice
Srdečne gratulujeme
Pamätáte si svoju mamu alebo babičku, ako piekla v REMOSKE? My veru áno. Je to taká malá šikovná prenosná rúra, ktorú sme brávali so sebou kamkoľvek sme išli, hoci na chalupu či na dovolenku.
Máme pre vás veľké prekvapenie:
Tohto šikovného pomocníka do kuchyne môžete teraz s nami vyhrať v súťaži „Kváskujeme s Remoskou„.
Stačí si zakúpiť niektorú z tlačených kníh Kváskovanie cez webovú stránku www.kvaskovanie.sk v období od 05.10.2018 – do 30.10.2018 a automaticky budete zaradení o jednu takúto krasavicu:
v hodnote ako 130 Eur.
Remoska sa totižto dá krásne použiť aj pri kváskovaní. Dá sa v nej upiecť krásny chlebík, ba i koláč, či iné maškrty. Na tomto blogu postupne budeme uverejňovať recepty, aké kváskové recepty v nej môžete upiecť. Aby ste videli, prečo vám pečenie v Remoske vrelo doporučujeme.
Pozrime sa však Remoske bližšie „na zúbky“.
Ako funguje Remoska
Teplo vychádza z viečka, kde je umiestnené výhrevné teleso, prenášané stenami misy až na dno misy a potravina je teda ohrievaná zo všetkých strán. Vnútri misy je optimálna teplota pre pečenie potravín 160 – 180 ° C.
Prebytočná para, vznikajúca pri pečení, je odvádzaná cez ventily vo veku. Upravované potraviny sa teda nevysušujú, zostávajú mäkkučké a zachovávajúce si svoju vôňu. (Kurča je dobre prepečené aj u kosti a pritom má chrumkavú kožku).
Čo Remoska dokáže
Vie nielen piecť, ale aj dusiť, vyprážať, zapekať, ohrievať i rozmrazovať. Slúži na prípravu VŠETKÝCH druhov potravín. Pripravíte v nej všetky druhy mäsa. Ba čo viac: super je aj pečenie kváskových chlebíkov, či koláčov. Stačí len zapnúť!
Kde sa dá Remoska použiť
Doma, na chate, chalupe, ubytovni, študentských internátoch, ale aj v kempoch, karavanoch a lodiach. Počas dovolenky pripravíte rýchlo a ľahko svoje obľúbené jedlá a prílohy tak ako doma. Uvaríte v nej dokonca aj v osobnom alebo nákladom automobile počas odpočinku na parkoviskách a to použitím meniča 12V alebo 24V / 220V.
Výhody prípravy jedál v Remoske
S prípravou jedál v Remoske sa spája niekoľko praktických výhod. K tým, ktoré by ste mali poznať, patria:
- Nízka spotreba elektrickej energie
- Všestranné použitie (pečenie, varenie, dusenie, rozmrazovanie…)
- Príprava každého druhu mäsa
- Šťavnatosť pripraveného jedla
- Jedlo si zachováva živiny a vitamíny
- Na teflónový povrch sa jedlo nepripaľuje
- Príprava jedál s minimálnym množstvom oleja
- Jednoduchá obsluha
- Možnosť preniesť na chatu, či chalupu
- Možnosť použiť dokonca aj v aute (s meničom 12 lebo 24V/220V)
REMOSKA® je najmenšia mobilná rúra.
Chceli by ste Remosku?
Stačí sa zapojiť do súťaže, kúpiť tlačenú knižku Kváskovanie sebe alebo napríklad niekomu ako darček.
A čo je super: Počas súťaže „Kváskujeme s Remoskou“ sme tlačené knižky Kváskovanie dali za >> SUPER AKCIOVÉ CENY <<
Žrebovať budeme 1.novembra 🙂
Držíme vám palce.
Dokváskovania, priatelia!
Recept na Kváskový chlieb z Remosky nájdete TU >>
Súťaž je UKONČENÁ!
Výherkyňou REMOSKY sa stáva: KATARÍNA FODREKOVÁ, Trenčianske Mitice
Srdečne gratulujeme