Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.
Eva
27. septembra 2018 @ 20:32
Dobrý večer. Moja kolegyňa celiatička zháňa bezlepkový kvások. Viete o niekom kto by po daroval? Rada by som jej s tým pomohla.
Ďakujem
Evka
Daniela Rau
28. septembra 2018 @ 12:01
Dobrý deň Evka, bezlepkový kvások doporučujeme si založiť podľa návodu v tomto článku. Je to veľmi ľahké. No ak chcete kvások získať rýchlejšie, doporučujem ísť do našej Facebook komunity Kváskové pečenie a tam sa spýtať. Je tam viac ako 30.000 ľudí, z ktorých sa určite nájde niekto, kto zo svojho bezlepkového kvásku rád daruje.
Ivana
24. novembra 2019 @ 12:03
Dobrý deň,
Dá sa urobiť bezlepkový kvások aj z inej ako kukuričnej múky?
Dakujem
Ivana
Daniela Rau
24. novembra 2019 @ 21:15
Áno, Ivanka, napríklad z ryžovej múky. Nech sa dobre kváskuje.