10 komentárov

  1. Martinka
    29. septembra 2019 @ 16:52

    Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či nie je možné prihlásiť sa do súťaže aj s bezlepkovým cirokovým kváskom 🙂

    Reply

    • Daniela Rau
      30. septembra 2019 @ 7:29

      Dobrý deň Martinka, tento 1.ročník sme dali len chlebíky z ražného kvásku, no v budúcnosti uvažujeme nad viacerými kategóriami. No každopádne, radi vás uvidíme naživo aj tento rok 🙂

      Reply

      • Martinka
        30. septembra 2019 @ 11:40

        Ďakujem za odpoveď 🙂 budem držať palce všetkým tohtoročným súťažiacim a budem dúfať, že budúci rok bude aj kategória bezlepkového kváskového chlebíka! 😀

        Reply

    • elena
      30. septembra 2019 @ 18:18

      Dobry den,
      chcela by som sa spytat na moznost odberu bezlepkoveho kvasku. Som z Bratislavy,
      Vdaka za odpoved
      Elena

      Reply

      • Daniela Rau
        6. októbra 2019 @ 21:30

        Elenka, napíš do našej skupiny Kváskové pečenie. Tam je veľa ľudí z Bratislavy, ktorí sa radi podelia.

        Reply

  2. Barbora
    4. októbra 2019 @ 16:40

    Dobry den, chcem sa spytat, ci je mozne sutazit aj s recepturou, v ktorej je jacmenny slad? Dakujem 🙂

    Reply

    • Daniela Rau
      6. októbra 2019 @ 21:29

      Áno, Barborka.

      Reply

  3. Barbora
    6. októbra 2019 @ 12:53

    Dobry den, chcem sa spytat, ci je mozne zapojit sa do sutaze s recepturou, v ktorej je jacmenny slad alebo pivo. Dakujem :).

    Reply

    • Daniela Rau
      6. októbra 2019 @ 21:29

      Áno, Barborka. Podmienkou je len to, aby bol z kvásku a nebolo pridané iné kypridlo (lievito madre, prášok do pečiva, droždie atď). Akékoľvek suroviny (semienka, rôzne tekutiny / kefír, pivo, korenia atď) sú povolené.

      Reply

      • Barbora
        7. októbra 2019 @ 22:47

        Super. Ďakujem za obe odpovede :).

        Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.