Rozdávanie kvásku a autogramiáda v Žiline
Mať doma kvalitný kvások je základom úspechu kváskovania. Naty sa preto vypravila Žiliny, aby rozdávala kvások. Na svoje si prišli aj tí, ktorí chceli bezlepkový kvások. Prišlo vás naozaj veľa a všetok kvások sa rozdal. Ako prebehlo rozdávanie kvásku a autogramiáda v Žiline sa dočítate exkluzívne v tomto článku.
Kvalitný kvások
Kvalitný, silný a aktívny kvások je potrebný na správny priebeh kvasenia. Vo finále nám ponúka nadýchaný a vláčny produkt s nutričnými benefitmi. Taký kvások by mal byť v každej domácnosti.
Ako si zohnať kvalitný kvások?
- Vypestujeme si ho sami
- kúpime si ho v obchode v sušenej forme
- zoženieme si ho cez internet
- niekto sa s nami o svoj kvások podelí.
A práve túto poslednú mali možnosť využiť ľudia zo Žiliny a okolia.
Kurz kváskovania s Naty, rozdávanie kvásku, autogramiáda kníh Kváskovanie
Pre záujemcov o kurz kváskovania Naty v Žiline usporiadala začiatočnícky kurz kváskovania aj kurz pre pokročilých.
Kurzy prebiehali s veľkým úspechom, ohlasy na kurzy sú pozitívne a tešíme sa, že kváskovanie sa udomácňuje vo viacerých domácnostiach.
TIP: Prihlás sa na kurz kváskovania alebo kurz daruj ako darček. Naty kváskuje po celom Slovensku.
Po kurzoch sa Naty presunula do siete kníhkupectiev Panta Rhei v Auparku, aby sa podelila o svoj lepkový ražný kvások i bezlepkový kukuričný kvások. V predajni na ňu čakalo veľa ľudí už v predstihu.
Lepkový i bezlepkový kvások bol žiadaný a otázky ohľadom kváskovania prichádzali z každej strany.
Zakúpené knihy „Kváskovanie – Recepty z kvásku“ alebo „Kváskovanie 2 – Poklady z vašich kuchýň“ Naty s radosťou podpísala aj s osobným venovaním. Niektorí si priniesli aj svoje už zakúpené knihy na podpis.
Jedna hodina rozdávania kvásku prebehla ako pár minút a každý si prišiel na svoje.
Po skončení akcie vedenie skonštatovalo, že účasť bola nadpriemerná. Čašník musel žiadať ľudí o vytvorenie miesta, aby sa dostal k Natynmu stolíku.
Kvások je zdravší
Tu nejde o nás. Nejde o náš úspech. Úspech patrí kváskovaniu.
Nepriniesli sme žiadnu novotu. Oprášili sme kvalitu a chuť, ktorá bola v minulosti základom každej rodiny.
Kedysi sa chlieb ponúkal spolu so soľou na privítanie návštevy. Chlieb chutil, spájal a uzdravoval.
Znovupoukázanie na pravý chlieb pripravený z kvásku pomocou múky a vody nám prináša nielen lahodnejšiu chuť, ale kváskový chlieb je aj pre naše zdravie.
Panta Rhei, ďakujeme
Ďakujeme vedeniu sieti kníhkupectiev Panta Rhei, že nám umožnila priniesť kvások do Žiliny a rozdávať ho práve v ich predajni.
Už teraz sa tešíme na ďalší víkend. Naty cestuje s kváskom do Košíc. Už túto sobotu 29.09.2018 v čase 18:30 – 19:30 bude v Optima Panta Rhei čakať na všetkých, ktorí si chcú dopriať kvalitu kváskovania. V ponuke bude opäť „lepkový- ražný kvások“ i „bezlepkový- kukuričný kvások“ spolu s návodom, ako sa oň starať.
Prineste si svoj uzatvárateľný pohárik a Naty vám zo svojich kváskov odoberie.
Kváskovaním prinášame svojim najbližším zdravie a lásku.
Daniela a Naty
Rozdávanie kvásku a autogramiáda v Košiciach - Kváskovanie, rady, tipy, triky, všetko o kvásku
3. októbra 2018 @ 17:08
[…] TIP: Kvások sme rozdávali aj v Žiline. Pričítajte si, ako to tam prebiehalo. […]