2 komentáre

  1. Andrea
    16. marca 2023 @ 14:22

    Ahojte babeny, dnes sa mi stala jedna vec, s ktorou ste sa možno stretli aj vy😁.
    Mám len ražný kvások a pečiem vždy s ním. Včera večer som si zarobila štartér a ráno som si všimla, že som si ho zarobila s pšeničnou – chlebovou múkou 🙈namiesto ražnej🤦‍♀️. Na chlebík som si síce aj tak zamiesila, ale ostala som bez kvásku.
    Zo štartéra som si síce odobrala asi 100 g, ale neviem či to zachránim.
    Mám v pláne každých 12 hodín lyžicu odobrať a nakŕmiť jednou lyžicou ražnej múky počas niekoľkých dní.
    Ale neviem, či to má vôbec zmysel🤷‍♀️.
    Poradíte babenky?
    S pozdravom Andrea

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      16. marca 2023 @ 15:54

      Ahoj, Andrejka, neboj, toto sa stalo asi každému jednému- je to asi povinná jazda 🙂 Postupne ho prekŕmiš naspäť 🙂 presne ako píšeš. Nakŕm ho vždy ražnou a o chvíľu bude opäť ten „tvoj starý kvások“ 🙂
      Nech sa darí 🙂
      Naty

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *