4 komentáre

  1. Kurzy kváskovania- časť 3: Rožkovanie - Kváskovanie
    18. januára 2018 @ 22:18

    […] spomínaného kurzu pre pokročilých „Rožkovanie“ je v ponuke aj pokročilý kurz „Upeč si svoj chlieb“. Pre začiatočníkov je vhodný kurz „Kváskovanie od A po […]

    Reply

  2. Kurzy kváskovania- časť 1: "Kváskovanie od A po Z" - Kváskovanie
    18. januára 2018 @ 22:21

    […] len „vychytať muchy“ pri pečení, pre vás sú vhodné kurzy pre pokročilých: „Upeč si svoj chlieb“ a „Rožkovanie“. Na jeden z nich „Upeč si svoj […]

    Reply

  3. Katarina Kovacova
    9. mája 2023 @ 7:32

    Dobrý deň,

    Kedy plánujete spustiť ďalší kurz? A kde by sa konal?
    Som úplný začiatočník. Kváskovanie od A-Z by mi pomohlo 🙂
    Ďakujem.
    Katka

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      9. mája 2023 @ 8:43

      Dobrý deň, Katka, momentálne bude teraz v sobotu- pre začiatočníkov aj pokročilých- v Bratislave. Viac info nájdete priamo tu: https://chutodnaty.sk/kurzy-kvaskovania/

      Ďalšie kurzy budú po lete, resp. je možný individuálny kurz u Vás doma.
      Nech sa darí, teším sa na možné stretnutie:)
      Naty

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *