26 komentárov

  1. Ladislav HOFIERKA
    17. januára 2018 @ 12:55

    Dobrý deň,
    poprosil by som láskavo o informáciu, ak je možné, čo zo štartérom ako sa robí a ako si v zdravej kondícii čo najdlhšie uchovať, ktorý typ múky je preň najvhodneší a t.p.

    S pozdravom

    Reply

  2. Lucia
    17. januára 2018 @ 14:35

    Ak budete robit kurz v Piestanoch tak sa hlasim :)….

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      17. januára 2018 @ 21:49

      Luci, Piešťany prezisťujeme 🙂 keď bude všetko dohodnuté, dáme info na web 🙂

      Reply

  3. Marta Simkova
    17. januára 2018 @ 17:02

    Chcela by som sa prihlasit na kurz kvaskovania pre zaciatocnikov, som z Martina.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      17. januára 2018 @ 21:48

      Martinka, teším sa zo záujmu o kurz kváskovania. Odporúčam sledovať naše kurzy tu na webe. Momentálne nemáme v Martine naplánované, no môžeme niečo vymyslieť 🙂

      Reply

  4. Jana
    18. januára 2018 @ 9:31

    Dobrý deň,
    ja pečiem pre mojich celiatikov, chcela by som sa skôr zdokonaliť, lebo niekedy výsledok nie je na 100%.
    Je vhodný kurz aj pre mňa? Bývam pri Bratislave.

    Ďakujem

    Jana

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      18. januára 2018 @ 22:25

      Janka, zdravím, je skôr pre začiatočníkov.

      Reply

  5. Jaro Šebest
    18. januára 2018 @ 13:17

    Dobrý deň,
    rád by som prihlásil manželku aj dcéru na kurz kváskovanie od A po Z. Keďže je termín v Stupave (z BA najbližšie) obsadený, prosím o info či a ak áno, kedy budete v najbližšom období robiť ďalší. Ďakujem.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      18. januára 2018 @ 22:25

      Jaro, zdravím, v najbližších dňoch zverejníme kurz na ďalšie obdobie. Tešíme sa na vaše “ženy” 🙂

      Reply

  6. Kurzy kváskovania- časť 3: Rožkovanie - Kváskovanie
    18. januára 2018 @ 22:22

    […] Okrem spomínaného kurzu pre pokročilých „Rožkovanie“ je v ponuke aj pokročilý kurz „Upeč si svoj chlieb“. Pre začiatočníkov je vhodný kurz „Kváskovanie od A po Z“. […]

    Reply

  7. Kurzy kváskovania- časť 2: "Upeč si svoj chlieb" - Kváskovanie
    18. januára 2018 @ 22:24

    […] Okrem spomínaných kurzov pre pokročilých „Upeč si svoj chlieb“ a „Rožkovanie“ je v ponuke aj kurz pre začiatočníkov „Kváskovanie od A po Z“. […]

    Reply

  8. Zuzana
    21. januára 2018 @ 15:51

    Dobry den,

    robite kurzy aj na Strednom Slovensku? Kde najblizsie od Lucenca by som sa mohla tekehoto kurzu zucastnit?

    Dakujem, Zuzana

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      21. januára 2018 @ 23:28

      Zuzi, zdravím, na strednom Slovensku riešime Zvolen 🙂

      Reply

      • Zuzana
        22. januára 2018 @ 11:36

        Dakujem za rychlu odpoved. Ako dlho prosim trva 1 kurz – Kvaskovanie od A po Z? Mali by sme zaujem viacero kamaratiek, ale kedze mame male deti, neda sa nam ist dalej od Lucenca. Kolko osob by bolo potrebnych, aby ste sa rozhodli urobit kurz aj v Lucenci? Urcite by sa nas nazbieralo 🙂
        Dakujem a pekny den prajem. Z.

        Reply

  9. Eva Belovičová
    29. januára 2018 @ 15:38

    Rada by som sa zúčastnila kurzu, ale nie je to možné. Pritom túžim byť medzi vami. Nachádzam sa totiž v cudzine. Je možné školiť niekoho aj cez internet? Existuje video celého postupu práce? Ide hlavne o prvé kroky, základy. Je dobré, keď to človek nielen číta, ale aj vidí celý postup.

    Reply

  10. anna
    21. marca 2018 @ 19:23

    Dobry vecer.Vcera jsem byla na Vasi uzasne prednasce o kvaskovani.Odnesla jsem si domu tolik ocekavany kvasek.Doma jsem pridala 2lzice vody a 2 lzice mouky/celozrne spaldove/nechala na stole v misce prikryte talirem do druheho dne/pise se 12 az 15 h.bylo to cca 18h po praci.nevim zda to byl spravny postup.Pak jsem pridala moku a vodu a prisady podle receptu,nechala 1.5h pod uterkou kynout.Testo vubec nenabylo.Pohnetla jsem ho,lepilo se,pridala jsem mouku a znova mi kyne.Podle receptu 2h.Myslim ze to mam cele spatne.Odlozila jsem si lzici z toho do lenice/z toho nez jsem pridavala suroviny podle receptu.Predem dekuj za Vasi odpoved a budu si muset koupit Vasi knihu bez ktere to evidentne nezvladnu.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      21. mája 2018 @ 9:18

      ano, plánujeme 🙂

      Reply

  11. Tatiana Komorna
    25. marca 2018 @ 9:14

    Dobry den. Chcela by som sa zucastnit kurzu pre zaciatocnikov. Privitala by som kurz v Zlatych Moravciach alebo v Nitre. Planujete v tychto mestach ?
    Pekny den prajem.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      26. marca 2018 @ 21:14

      Dobrý deň, pracujeme na tom a evne verím, že sa kurz uskutoční čo najskôr 🙂 dáme včas vedieť .)

      Reply

  12. Monika
    22. apríla 2018 @ 14:30

    Dobrý deň rada by som sa zúčastnila kurzu, ” Kváskovanie od A po Z” plánuje sa niečo aj na strednom slovensku? Ďakujem a prajem pekný deň

    Reply

  13. Luba Tarinová
    2. júna 2018 @ 10:47

    Dobrý deň,chcem sa spýta či nebudete robiť kurz kváskovania v Topolčanoch.Chcem sa naučiť upiecť nadýchaný a ľahký chlebík.Ďakujem s pozdravom Ľuba zo Solčian.

    Reply

  14. Luba Tarinová
    2. júna 2018 @ 10:49

    Dobrý deň.Prosím vás budete robiť kurz aj v Topolčanioch ?Chcem sa naučiť upiecť nadýchaný a ľahký chleba z kvásku.Ďakujem s pozdravomĽuba.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      3. júna 2018 @ 23:15

      Lubi, zdravím, určite sa do Topolčian vrátim 🙂 Budem sa tešiť na stretnutie 🙂

      Reply

  15. Martina Borisová
    17. novembra 2018 @ 7:43

    Ahoj Naty, v Košiciach plánujete nejaké kurzy? Ak áno, kedy asi? Na posledné som sa pre veľký záujem, ani na jeden nedostala. Veľmi rada by som sa priučila viac kváskovaniu. Som len samouk na základe vaších kníh a internetu. Dúfam, že pri najbližšom termíne sa na kurz dostanem. (dúfam). Do kváskovania, Maťa.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      18. novembra 2018 @ 9:22

      Mati, zdravím 🙂 určite áno, ešte som nekomunikovala presne, že kedy. Pozorujem ľudí, čo potrebujú a aké kurzy by boli vhodné.
      Čakáš nejaký konkrétny?

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *