24 komentárov

  1. Ladislav HOFIERKA
    17. januára 2018 @ 12:55

    Dobrý deň,
    poprosil by som láskavo o informáciu, ak je možné, čo zo štartérom ako sa robí a ako si v zdravej kondícii čo najdlhšie uchovať, ktorý typ múky je preň najvhodneší a t.p.

    S pozdravom

    Reply

  2. Lucia
    17. januára 2018 @ 14:35

    Ak budete robit kurz v Piestanoch tak sa hlasim :)….

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      17. januára 2018 @ 21:49

      Luci, Piešťany prezisťujeme 🙂 keď bude všetko dohodnuté, dáme info na web 🙂

      Reply

  3. Marta Simkova
    17. januára 2018 @ 17:02

    Chcela by som sa prihlasit na kurz kvaskovania pre zaciatocnikov, som z Martina.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      17. januára 2018 @ 21:48

      Martinka, teším sa zo záujmu o kurz kváskovania. Odporúčam sledovať naše kurzy tu na webe. Momentálne nemáme v Martine naplánované, no môžeme niečo vymyslieť 🙂

      Reply

  4. Jana
    18. januára 2018 @ 9:31

    Dobrý deň,
    ja pečiem pre mojich celiatikov, chcela by som sa skôr zdokonaliť, lebo niekedy výsledok nie je na 100%.
    Je vhodný kurz aj pre mňa? Bývam pri Bratislave.

    Ďakujem

    Jana

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      18. januára 2018 @ 22:25

      Janka, zdravím, je skôr pre začiatočníkov.

      Reply

  5. Jaro Šebest
    18. januára 2018 @ 13:17

    Dobrý deň,
    rád by som prihlásil manželku aj dcéru na kurz kváskovanie od A po Z. Keďže je termín v Stupave (z BA najbližšie) obsadený, prosím o info či a ak áno, kedy budete v najbližšom období robiť ďalší. Ďakujem.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      18. januára 2018 @ 22:25

      Jaro, zdravím, v najbližších dňoch zverejníme kurz na ďalšie obdobie. Tešíme sa na vaše “ženy” 🙂

      Reply

  6. Kurzy kváskovania- časť 3: Rožkovanie - Kváskovanie
    18. januára 2018 @ 22:22

    […] Okrem spomínaného kurzu pre pokročilých „Rožkovanie“ je v ponuke aj pokročilý kurz „Upeč si svoj chlieb“. Pre začiatočníkov je vhodný kurz „Kváskovanie od A po Z“. […]

    Reply

  7. Kurzy kváskovania- časť 2: "Upeč si svoj chlieb" - Kváskovanie
    18. januára 2018 @ 22:24

    […] Okrem spomínaných kurzov pre pokročilých „Upeč si svoj chlieb“ a „Rožkovanie“ je v ponuke aj kurz pre začiatočníkov „Kváskovanie od A po Z“. […]

    Reply

  8. Zuzana
    21. januára 2018 @ 15:51

    Dobry den,

    robite kurzy aj na Strednom Slovensku? Kde najblizsie od Lucenca by som sa mohla tekehoto kurzu zucastnit?

    Dakujem, Zuzana

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      21. januára 2018 @ 23:28

      Zuzi, zdravím, na strednom Slovensku riešime Zvolen 🙂

      Reply

      • Zuzana
        22. januára 2018 @ 11:36

        Dakujem za rychlu odpoved. Ako dlho prosim trva 1 kurz – Kvaskovanie od A po Z? Mali by sme zaujem viacero kamaratiek, ale kedze mame male deti, neda sa nam ist dalej od Lucenca. Kolko osob by bolo potrebnych, aby ste sa rozhodli urobit kurz aj v Lucenci? Urcite by sa nas nazbieralo 🙂
        Dakujem a pekny den prajem. Z.

        Reply

  9. Eva Belovičová
    29. januára 2018 @ 15:38

    Rada by som sa zúčastnila kurzu, ale nie je to možné. Pritom túžim byť medzi vami. Nachádzam sa totiž v cudzine. Je možné školiť niekoho aj cez internet? Existuje video celého postupu práce? Ide hlavne o prvé kroky, základy. Je dobré, keď to človek nielen číta, ale aj vidí celý postup.

    Reply

  10. anna
    21. marca 2018 @ 19:23

    Dobry vecer.Vcera jsem byla na Vasi uzasne prednasce o kvaskovani.Odnesla jsem si domu tolik ocekavany kvasek.Doma jsem pridala 2lzice vody a 2 lzice mouky/celozrne spaldove/nechala na stole v misce prikryte talirem do druheho dne/pise se 12 az 15 h.bylo to cca 18h po praci.nevim zda to byl spravny postup.Pak jsem pridala moku a vodu a prisady podle receptu,nechala 1.5h pod uterkou kynout.Testo vubec nenabylo.Pohnetla jsem ho,lepilo se,pridala jsem mouku a znova mi kyne.Podle receptu 2h.Myslim ze to mam cele spatne.Odlozila jsem si lzici z toho do lenice/z toho nez jsem pridavala suroviny podle receptu.Predem dekuj za Vasi odpoved a budu si muset koupit Vasi knihu bez ktere to evidentne nezvladnu.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      21. mája 2018 @ 9:18

      ano, plánujeme 🙂

      Reply

  11. Tatiana Komorna
    25. marca 2018 @ 9:14

    Dobry den. Chcela by som sa zucastnit kurzu pre zaciatocnikov. Privitala by som kurz v Zlatych Moravciach alebo v Nitre. Planujete v tychto mestach ?
    Pekny den prajem.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      26. marca 2018 @ 21:14

      Dobrý deň, pracujeme na tom a evne verím, že sa kurz uskutoční čo najskôr 🙂 dáme včas vedieť .)

      Reply

  12. Monika
    22. apríla 2018 @ 14:30

    Dobrý deň rada by som sa zúčastnila kurzu, ” Kváskovanie od A po Z” plánuje sa niečo aj na strednom slovensku? Ďakujem a prajem pekný deň

    Reply

  13. Luba Tarinová
    2. júna 2018 @ 10:47

    Dobrý deň,chcem sa spýta či nebudete robiť kurz kváskovania v Topolčanoch.Chcem sa naučiť upiecť nadýchaný a ľahký chlebík.Ďakujem s pozdravom Ľuba zo Solčian.

    Reply

  14. Luba Tarinová
    2. júna 2018 @ 10:49

    Dobrý deň.Prosím vás budete robiť kurz aj v Topolčanioch ?Chcem sa naučiť upiecť nadýchaný a ľahký chleba z kvásku.Ďakujem s pozdravomĽuba.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      3. júna 2018 @ 23:15

      Lubi, zdravím, určite sa do Topolčian vrátim 🙂 Budem sa tešiť na stretnutie 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.