Ďakujeme za podporu, Naty je bloger roka 2018
Súťaž bloger roka sa konal už štvrtý rok. Do súťaže sa mohol zapojiť každý aktívny bloger so svojím blogom. Naty, spoluautorka kníh Kváskovanie – Recepty z kvásku, Kváskovanie 2 – Poklady z vašich kuchýň a Kváskovanie – Delikatesy, bola nominovaná so svojím blogom Chuť od Naty.
S radosťou vám dávame vedieť, že i vďaka vašej podpore titul Bloger roka 2018 v kategórii FOOD patrí Naty. ĎAKUJEME
Podrobnosti súťaže
Počas celého mesiaca máj 2018 mali možnosť ľudia hlasovať formou sms za svojho favorita v rôznych kategóriách. Finančný výťažok z hlasovania bol kompletne venovaný OZ Križovatka, ktorá sa venuje rizikovým novorodencom.
V tomto článku sme vás prosili o podporu Naty, pretože prvých 6 blogerov s najviac hlasmi od ľudí postúpilo do finále. Ďalším 4 blogerom bola porotou udelená tzv. „divoká karta“.
Finále
Veľmi ďakujeme všetkým, ktorí podporili Naty a jej blog Chuť od Naty posunuli do finále.
V tejto časti súťaže už rozhodovali odborníci pozostávajúci zo šéfkuchárov, šéfredaktorov časopisov, profesionálov na obsah blogu či sociálne médiá.
Nezávisle od seba porotci oznámkovali finálové blogy. Po spočítaní hlasov vzišiel rebríček umiestných.
Vyhlasovanie víťazov v jednotlivých kategóriách
Vyhlasovanie prebiehalo trochu netradične. Počas dvoch týždňov bol každý deň vyhlásený víťaz jednej kategórie. Kategória Food pripadla na štvrtok 21.06.2018.
Všetci finalisti dostali ešte pred vyhlásením balíček potravín Kraj (partnera kategórie). Každý finalista kategórie FOOD mal navariť večeru, no len k jednému z nich, k víťazovi prišli, aby mu odovzdali cenu.
„Nepamätám si, kedy som bola naposledy taká nervózna. Nevedela som vydržať sama so sebou. 🙂 Na jednu stranu- Čo ak prídu? Jejda, chápete, čo by to znamenalo? Na druhú stranu- Čo ak neprídu? Och, sklamanie. Tak prídu, či neprídu?“, spomína si Naty na napínavý štvrtkový večer.
Pár minút pred 18:00 zastavilo pred domom červené auto. Áno! Prišli! Chuť do Naty je blog roka 2018 🙂
Večera v talianskom štýle- Fusilli alla Pugliese s grilovanou cukinou a lávový koláč z kvásku. Pohostenie podľa chutí Naty pre porotcov a štáb.
Ďakujem, že ste so mnou
Chuť od Naty je blog, ktorý som zakladala dávno pred blogom Kváskovanie. Mal mi pomôcť vyriešiť neustále posielanie receptov cez messenger a emaily ľuďom, ktorí si ich neustále pýtali. Kváskové i nekváskové dobroty ako dôkaz, že čas v kuchyni môže byť zábavný, plný chute a relaxu.
Blog Kváskovanie, ktorý mám s Danielou Rau, je srdcovka, kde píšem odborne o kváskovaní a spoločne sa snažíme ľuďom ukázať, že kváskovať sa oplatí.
Ďakujem vám za vašu podporu a za vaše hlasy, bez ktorých by som nebola vo finále. Za vaše ohlasy, ktorými mi dodávate motiváciu pracovať na nových článkoch. Za vaše podnety, ktoré ma posúvajú vpred. A za vašu dôveru. Pretože bez nej by ste moje harašenie v kuchyni nesledovali.
Titul patrí nám všetkým, ktorí vyznávame kvalitu a chuť v živote.
Ďakujem z celého srdca.
Naty