Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.
Marianna
28. apríla 2018 @ 19:13
Kvaskovanie je super.
Martina
2. septembra 2018 @ 15:40
Asi mesiac pečiemz vašej knihy kvaskovanie celkom sa mi to darí ozaj chlebík z kefíru je super až na vianočku ta sa mi vôbec nedari a neviem kde robím chybu potrebovala by som poradiť nieje to tým ze štartér ma byt v chladničke? Ďakujem určite si kúpim vašu knihu kvaskovanie 2
Daniela Rau
2. septembra 2018 @ 19:40
Dobrý deň Martinka, štartér doporučujeme mať v chladničke z dôvodu, že sa do neho dáva mlieko. Aby sa nestalo, že pri vyšších letných horúčavách vám mlieko skysne. Dôležité však je správne odsledovať akurátne vykvasenie štartéra a aj cesta. Aby boli vykvasené akurátne- ani veľa, ani málo. Držíme palce v kváskovaní.
Silvia
4. februára 2019 @ 20:37
Prosím Vás neposlali by ste mi recept na kvaskovu vianočku
Včera som spravila len som tam dala sladké mlieko podľa internetu no manžel mi povedal ze je dosť sladká. Ak by ste mali iny recept moc by ste mi pomohli ďakujem
Ja ešte čakam na Vašu knihu 🙂 tak preto to takto riešim
Daniela Rau
16. mája 2019 @ 14:26
Dobrý deň Silvia, recept na kváskovú vianočku nájdete zdarma medzi receptami u Naty na blogu http://www.chutodnaty.sk Nech sa vydarí a chutí.