vianocka z kvasku

5 komentárov

  1. Marianna
    28. apríla 2018 @ 19:13

    Kvaskovanie je super.

    Reply

  2. Martina
    2. septembra 2018 @ 15:40

    Asi mesiac pečiemz vašej knihy kvaskovanie celkom sa mi to darí ozaj chlebík z kefíru je super až na vianočku ta sa mi vôbec nedari a neviem kde robím chybu potrebovala by som poradiť nieje to tým ze štartér ma byt v chladničke? Ďakujem určite si kúpim vašu knihu kvaskovanie 2

    Reply

    • Daniela Rau
      2. septembra 2018 @ 19:40

      Dobrý deň Martinka, štartér doporučujeme mať v chladničke z dôvodu, že sa do neho dáva mlieko. Aby sa nestalo, že pri vyšších letných horúčavách vám mlieko skysne. Dôležité však je správne odsledovať akurátne vykvasenie štartéra a aj cesta. Aby boli vykvasené akurátne- ani veľa, ani málo. Držíme palce v kváskovaní.

      Reply

  3. Silvia
    4. februára 2019 @ 20:37

    Prosím Vás neposlali by ste mi recept na kvaskovu vianočku
    Včera som spravila len som tam dala sladké mlieko podľa internetu no manžel mi povedal ze je dosť sladká. Ak by ste mali iny recept moc by ste mi pomohli ďakujem
    Ja ešte čakam na Vašu knihu 🙂 tak preto to takto riešim

    Reply

    • Daniela Rau
      16. mája 2019 @ 14:26

      Dobrý deň Silvia, recept na kváskovú vianočku nájdete zdarma medzi receptami u Naty na blogu http://www.chutodnaty.sk Nech sa vydarí a chutí.

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.