Oznam k receptu Božské trdelníky
Je prejavom profesionality a ľudskosti, že keď sa urobí chyba, vedieť ju priznať a dať o nej vedieť ostatným, ktorých sa týka.
A tak vám dávame vedieť: Ak máte doma knihu „Kváskovanie 2- Poklady z vašich kuchýň„, doplňte si prosím v recepte Božské trdelníky na str. 218 v surovinách „Ďalej na cesto potrebujeme“ ešte aj tieto suroviny,
ktoré nám pri prenášaní z prípravnej verzie knihy do tlačovej vezie vypadli:
80 g masla, 2 celé vajcia, 1ks vanilkový cukor (vanilkový lusk), štipka soli
Ostatné suroviny a aj postup v recepte je v poriadku. Veľmi sa ospravedlňujeme za vzniknutú chybu.
Našťastie recept trdelníky je taký výnimočný, že ho doteraz robil len málokto z vás. No veríme, že sme vám práve týmto emailom urobili „slinu“ a že Božské trdelníky vyskúšate doma upiecť. Niet nad ich tradičnú vynikajúcu chuť.
Všetkým autorkám receptov sme dali ešte raz prekontrolovať recepty, ktorými prispeli do knihy. Po tejto oprave by mali byť už všetky recepty v poriadku.
Ďakujeme za pochopenie a ľudskosť.
„„Najväššia chyba, ktorú môžeme v živote urobiť,
je stále mať strach, že nejakú urobíme.“
– Elbert Hubbard, americký spisovateľ, nakladateľ, výtvarník a filozof
Maria
19. februára 2018 @ 16:15
Super ze ste si to vsimli. Ja ked som recept citala bola som sklamana, lebo viem z coho a ako sa robia. Inak chyba vam tam aj napr. Muskatovy oriesok a este zopar drobnosti k priblizeniu sa pravej chuti.