10 komentárov

  1. Martook
    17. apríla 2020 @ 18:09

    Zdravím Vás,
    je možne lievancové cesto pripraviť večer a po tom čo vykysne ho odložit do chladničky a lievance upiecť až ráno??
    Ďakujem za Vašu inšpiráciu 🙂

    Reply

    • Daniela Rau
      19. apríla 2020 @ 13:30

      Áno, dá sa aj takto. Dobrú chuť.

      Reply

      • Martook
        22. apríla 2020 @ 12:41

        Ďakujem, vyskúšané a podarili sa 🙂

        Reply

  2. Lenka
    13. mája 2020 @ 8:48

    Dobry den, je mozne pouzit namiesto LM aj RK? Dakujem.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      14. mája 2020 @ 6:16

      Zdravím, samozrejme 🙂
      Nech sa darí 🙂

      Reply

      • Lenka
        14. mája 2020 @ 8:44

        Mám urobiť rozkvas (50g múky,50ml vody) alebo len jednoducho pridať 100 g kvásku? Ďakujem za odpoveď ?

        Reply

        • Naty Štefková Žúreková
          14. mája 2020 @ 8:50

          nie, len pridat 1 PL razneho kvasku a dat na 12 hod do chladnicky alebo 3 hod na linke 🙂

          Reply

  3. Mirka
    17. mája 2020 @ 8:59

    Dobrý deň,
    Ak nemam polohrubú muku na kvaskovanie je v poriadku pouzit klasickú polohrubu?
    Ďakujem ☀️

    Reply

  4. Mirka
    17. mája 2020 @ 9:21

    Dobrý deň,
    Ak nemam polohrubú muku na kvaskovanie je v poriadku pouzit klasickú polohrubu?
    Ďakujem ☀️

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      18. mája 2020 @ 11:08

      ano 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *