8 komentárov

  1. Maria
    9. februára 2019 @ 14:22

    Prorim o radu,založila som si kvasok LM,keď som ho prikrmila piaty den a dala do chladničky na štyri dni vobec sa nepodvihol a bol taky tuhy ako som ho tam dala,kde som spravila chybu?ďakukem za vysvetlenie

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      10. februára 2019 @ 22:26

      Majka, zdravím, je možné, že v chladničke mu bolo až príliš zima…

      Reply

  2. Jarka
    10. februára 2019 @ 15:51

    Dobrý deň. Chcela by som poprosiť o radu ako sa starať o LM . Je to ako pri ražnom – čo odoberiem to doložím ? Neviem či som sa vyjadrila správne, som v tomto len začiatočník. Dakujem.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      10. februára 2019 @ 22:27

      pravý LM je zo pšeničnej múky. ražný materský kvások je presne takto- čo odoberiem, to vrátim. Nech sa darí 🙂

      Reply

  3. ZUZU77777
    14. februára 2019 @ 10:31

    Len tak rozmýšlam ako teda…aby aj ovečka bola celá aj vlk sýty:)…nedalo bz sa to skombinovat. a do receptu použiť aj ražný kvások a LM?

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      15. februára 2019 @ 15:33

      Zuzu, ahoj 🙂 pracujeme na tom. Chceme sa dopátrať po hodnoverné informácie. Ide nám o stráviteľnosť a nutričné benefity spojené s tradičným kváskom. Nadýchanosť je super, no to vedia aj kvasnice. Dáme čoskoro vedieť 🙂

      Reply

  4. ilona
    19. februára 2019 @ 9:54

    Dobrý deň, viete mi poslať recept na založenie a následne udržiavanie ( dokrmovanie ) a uskladnenie kvásku?
    Ďakujem

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *