16 komentárov

  1. Adela Zdechovanová
    22. novembra 2018 @ 10:59

    Naty ďakujem za skvelý článok. Mám aj otázku, neuvažuješ aj o špaldových múkach?
    Ďakujem
    A.Z.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      22. novembra 2018 @ 14:25

      Adi, ďakujem, teším sa Tvojej spätnej väzbe. 🙂 rady by sme dali na trh aj ďalšie múky, no značka sa musí uchytiť a osvedčiť. Keď sa budú múky Kváskovanie páčiť, môžeme ísť do rozširovania sortimentu. A to by sme chceli. 🙂

      Reply

  2. Jana Voláková
    22. novembra 2018 @ 17:25

    Zaujímalo by ma, čo majú tieto múky naviac oproti klasickým. A či sú aj nejako upravované.
    Snažím sa kupovať múky, ktoré majú na obale uvedené, že neobsahujú žiadne aditíva.

    Reply

  3. Marta Zelenayová
    10. januára 2019 @ 23:57

    Sledujem už dlhšie vašu Fb stránku a paci sa mi 😉

    Reply

  4. Jana
    12. januára 2019 @ 20:27

    Špaldovú chlebovú neplánujete pridať?

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      14. januára 2019 @ 10:39

      Janka, zdravím, áno, rady by sme časom pridali aj tú 🙂

      Reply

  5. milos
    30. januára 2019 @ 10:39

    Dobrý deň. už som sa asi pýtal, ale neviem sa dopátrať pod ktorým článkom, tak sa spýtam znova. Aké sú T – hodnoty jednotlivých múk?

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      30. januára 2019 @ 17:54

      Milos, zdrvíme- tie zakladne: T930- ražná chlebová, T1700- ražná celozrnná, T1100- pšeničná chlebová tmavá, T650 pšeničná chlebová biela.
      Nech sa darí 🙂

      Reply

      • milos
        31. januára 2019 @ 10:14

        Ďakujem za odpoveď. To su čisla k vaším múkam, či všeobecne? Mňa zaujimaju hlavne tie vaše 🙂

        Reply

      • Jana
        24. apríla 2019 @ 17:35

        Dobry den, rada by som sa spytala, mam doma raznu celozrnnu mukuna kvaskovanie, z ktorej som si urobila kvasok, a na pripravu chlebika chcem tie pouzit raznu múku mozem pouzit tu istu na kvaskovanie ci inu raznu? Ďakujem

        Reply

        • Naty Štefková Žúreková
          26. apríla 2019 @ 16:17

          Zdravím, Jani! Jasné, aj v chlebíku je moc moc super 🙂 Nech sa darí 🙂

          Reply

  6. Michaela Langová
    11. februára 2019 @ 10:40

    Kde sa prosím dajú kúpiť tieto múky? Cez internet sa dajú objednať? Alebo ich predávajú aj niektoré obchodné reťazce?

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      11. februára 2019 @ 21:38

      Miška, zdravím, máme na to zvlášť článok tu na webe, kde je vypísaná každá predajňa, ktorá múky ponúka 🙂 nech sa darí 🙂

      Reply

  7. Lívia
    15. marca 2019 @ 11:20

    Dobrý deň. Kvaskujem už takmer 2 roky. Denne pečiem chlieb a skúšala som už aj pečivo, koláče a proste co sa da 🙂
    Múku som kupovala u nás v dedine v mlyne. Chlebík bol ok, ale nikdy nie taký aký som cítila že ma byť. Akosi som sa zmierila s tým že asi to tak ma byť, že predsa len to s tým kvaskom asi nebude také makulinke… Ale… musela som vyskúšať múku na kvaskovanie, a to ma teda ohromilo.. Odvtedy je chlebík nádherný, nadychany balonovy, no ja to neviem ani popísať. Niečo úžasné, vážne neprehanam. Chcem sa týmto poďakovať Naty a Daniele za ich snahu a všetko čo vkladajú do ich úžasnej práce okolo kvaskovanie. Veľmi pekne Vám ďakujem milé žienky. Ste úžasné.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      20. marca 2019 @ 17:58

      Lívi, ďaujeme za tak nádhernú spätnú väzbu. Až máme slzy dojatia v očiach. Je nám cťou pracovať pre vás, inšpirovať vás a zdieľať s vami kvalitu od základu.
      Ešte raz vďaka- Nech to pečie, nech to kváskuje 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *