7 komentárov

  1. Adela Zdechovanová
    22. novembra 2018 @ 10:59

    Naty ďakujem za skvelý článok. Mám aj otázku, neuvažuješ aj o špaldových múkach?
    Ďakujem
    A.Z.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      22. novembra 2018 @ 14:25

      Adi, ďakujem, teším sa Tvojej spätnej väzbe. 🙂 rady by sme dali na trh aj ďalšie múky, no značka sa musí uchytiť a osvedčiť. Keď sa budú múky Kváskovanie páčiť, môžeme ísť do rozširovania sortimentu. A to by sme chceli. 🙂

      Reply

  2. Jana Voláková
    22. novembra 2018 @ 17:25

    Zaujímalo by ma, čo majú tieto múky naviac oproti klasickým. A či sú aj nejako upravované.
    Snažím sa kupovať múky, ktoré majú na obale uvedené, že neobsahujú žiadne aditíva.

    Reply

  3. Marta Zelenayová
    10. januára 2019 @ 23:57

    Sledujem už dlhšie vašu Fb stránku a paci sa mi 😉

    Reply

  4. Jana
    12. januára 2019 @ 20:27

    Špaldovú chlebovú neplánujete pridať?

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      14. januára 2019 @ 10:39

      Janka, zdravím, áno, rady by sme časom pridali aj tú 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *