6 komentárov

  1. Viera
    30. apríla 2021 @ 16:35

    Dobrý deň
    Mám na Vás prosbu, v Belgicku sme jedli sladký chlieb hlavne deťom veľmi chutil. Ak máte nejaký recept na sladký chlieb tak ho prosím uverejnite. S pozdravom Matejová

    ps. tento medový určite vyskúšam.

    Reply

  2. Júlia
    5. mája 2021 @ 7:19

    Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu. Nepodarilo sa mi dnes v obchode zohnať pšeničnú celozrnnú múku a chcela by som sa opýtať či by som ju v tomto recepte mohla nahradiť inou, pripadne nejakou kombináciou. Napr. ražná celozrnná hladká, špaldova hladká alebo iba čisto pšeničná chlebová. Ďakujem za radu. 🙂

    Reply

  3. Monika
    25. mája 2021 @ 14:13

    Dobrý deň!
    Chcem sa poďakovať za vynikajúci recept. Perfektný postup. Vynikajúci výsledok. Vydaril sa hneď na prvý pokus. Pečiem už dvakrát do týždňa. Jemná striedka. Nie je kyslý, veľmi jemný sladký nádych. Chutí nasladko aj naslano. Teším sa na další recept od Vás.
    VĎAKA

    Reply

    • Daniela Rau
      25. mája 2021 @ 19:26

      Ďakujeme Monika za krásnu správu. Teší nás, že chlebík tak veľmi chutí a že sa skvelo podaril. Daniela

      Reply

  4. Gabi
    13. októbra 2021 @ 12:24

    Dobrý deň,
    skúsioa som tento chlebík lebo doma milujeme toastový chlieb, ale moja striedka vsak nebola ako oblacik? Nechala som ho kysnut cez noc v chladnicke, pekne narástol, ale striedka bola po upeceni vlhká, uz aj cesto pri miesení sa mi zdalo take tuhe, myslite, ze to mohlo byt zlym medom?alebo dlhsie piect? Dakujem za radu?

    Reply

    • Daniela Rau
      16. októbra 2021 @ 19:28

      Podľa popisu, keď už aj počas miesenia bolo cesto tuhé, tak to bolo pravdepodobne buď druhom múky (každá saje inak), medom (každý je inak tuhý/riedky) = nabudúce treba možno doladiť podľa fotiek hustoty cesta v recepte. Ale keď čítam, že striedka bola po upečení vlhká, tak by som začala asi tým, že treba kvások ozdraviť (návod je tu na blogu). Ťažko poradiť len takto z popisu, bez fotiek. Držím palce.

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *