5 komentárov

  1. Lenka
    24. októbra 2017 @ 19:39

    Neviem, kde je chyba, ale pokial nemame chlieb s igelitovom sacku, je do druheho dna tuhy a tvrdne. Aj v konopnom vrecku v chlebniku. Co s tym?

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      25. októbra 2017 @ 21:24

      Dobrý deň, chlebík treba mať zabalený a skrytý a linke či drevenom chlebníku. Cesto pri príprave je dôležité prekrývať stále fóliou, aby nemalo prístup O2.
      Držíme palce 🙂

      Reply

  2. Zuzana
    14. januára 2018 @ 12:25

    Dobry den,

    co je na tom pravdy, ze konopne vrecka by mali byt podsite bavlnou pokial chceme dlhsie uskladnovat chlieb nez 2 dni? Je lepsie pre skladovanie iba ciste konopne/lanove vrecko alebo konopne/lanove podsite s bavlnou? Dakujem za informacie 🙂

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      16. januára 2018 @ 9:56

      Zuzi, zdravim, pokiaľ je ľan alebo konope dostatočne kvalitný, netreba podšitie. Ale nie je na škodu 🙂

      Reply

      • Zuzana
        16. januára 2018 @ 14:38

        Dakujem za odpoved,
        idem si totiz kupovat vrecusko a ked uz raz do toho investujem tak by som chcela co najlepsie. Najskor som si myslela, ze najlepsie bude iba cisty lan, lebo vraj dycha ale potom som citala vela ohlasov, ze chlieb rychlo usycha. Potom som natrafila na podsite vrecuska a komentare, ze ked chceme udrzat chlieb dlhsie cerstvy, tak je lepsie podsite lanove vrecusko balvnou. Ale nebolo mi jasne ako ten chlieb dycha a ci sa teda nezaparuje v podsitom vrecku. Ale hadam to teda bude fajn s podsitym. 🙂

        Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *