15 komentárov

  1. Plačková
    21. apríla 2020 @ 10:29

    Vďaka za recepty,som len začiatočnicka v kváskovaní,ale chcem sa spýtať,dá sa použiť na kváskovanie aj klasická múka hl.T650…,či možné ju len malé množstvo pridať.vďaka M.

    Reply

  2. Plačková
    21. apríla 2020 @ 10:33

    Ďakujem za recepty,som začiatočnička v kváskovaní,ale sa chcem spýtať dá sa použiť aj hl.múka T650,alebo len primiešať malé množstvo,vďaka za radu M.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      24. apríla 2020 @ 5:10

      Dobrý deň, ano, dá sa pouzit aj obycajna muka. Dolezite je sledovat konzistenciu cesta.
      Nech sa dari 🙂

      Reply

  3. Denis
    22. apríla 2020 @ 15:27

    Článok nieje zlý ale trošku mi vadí nesprávna matematika pretože od večera do rána je tak či tak cca 12 hodín (u niekoho viac u niekoho menej ?). Tým pádom z pôvodného receptu sa zredukuje len asi 6 hodín.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      24. apríla 2020 @ 5:11

      Niekomu tých 6 hodín veľmi pomôže.

      Reply

  4. Valéria
    28. apríla 2020 @ 10:30

    Dobrý deň som začiatočka práve som sa dočítala že cesto z ražneej múky netreba miesiť v mixéri práve sa to stalo ,bolo ako blato ,dosypala som pšeničnú múku a dala kysnúť .ma to ešte význam dávať piecť či to mám rovno vyhodiť

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      28. apríla 2020 @ 19:07

      zdravím, vždy pre istotu upečte. Možno prekvapí. Všetko dobré:)

      Reply

  5. Jana
    30. apríla 2020 @ 20:54

    Mne to tiež vychádza, že sa zredukuje čas tak o 2-3 hodiny. Lebo či je z večera do rána kvások, alebo už cesto je asi jedno. Takže ušetríme cca 2 hodiny kysnutia predtým ako ide cesto do ošatky. V ošatke je to zasa rovnaký čas.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      4. mája 2020 @ 11:04

      ano, ale aj to niekedy veľmi pomôže 🙂

      Reply

  6. Zuzana
    1. mája 2020 @ 11:29

    Zdravim, nevychdza mi casovo robit chlebik normalne, potrebovala by som skusit bez rozkvasu.. ked to vecer zmiesam a dam do chladnicky kysnut – je to bez prekladania? A potom rano ked ho stocim do osatky, mozem ho dat znova do chladnicky aby ma tam pockal kym pridem z prace?

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      4. mája 2020 @ 11:01

      ano, je to jedna z moznosti 🙂

      Reply

  7. Jana
    26. júla 2020 @ 20:17

    Dobrý deň, chápem to správne že chlieb bez rozkvasu je vlastne aj bez miesenia?

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      27. júla 2020 @ 8:26

      Áno, Jani, suroviny sa len zmiešajú. 🙂

      Reply

  8. Nikola
    23. februára 2021 @ 9:29

    Mozem sa spytat prosim vas ako spravit chlebik aby som mohla rano piect???

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      23. februára 2021 @ 11:54

      Najlepšie tak, aby bol cez noc v ošatke- teda ráno štartér na linke, podvečer zamiesiť, prekladať, dať do ošatky do chledničky a ráno upiecť. 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *