7 komentárov

  1. Gabika
    10. júna 2019 @ 9:44

    Zdravím Vás, chcem sa spýtať, je slad potrebný pridávať do cesta? Išlo by to aj bez neho?

    Reply

  2. Anka
    31. marca 2020 @ 13:04

    Dnes som sa možno podobne cítila ako v Tom článku.Nepiekla som prvýkrát chlieb, ale dnes som ho urobila taký ťažký najprv veľa vody alebo mi prekysol a dnes musel mať viac múky.Aj si myslím že mal ešte kysnúť, alebo aj dlhšie piecť.asi sa ozaj netreba vzdávať a kvaskovat, kvaskovat aj keď sme znechutený, ale učíme sa na chybách.tak dúfam nabudúce lepšie ☺

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      2. apríla 2020 @ 6:05

      Kváskovanie je dobrodružstvo. Stále niečím prekvapí 🙂

      Reply

  3. Denisa
    1. mája 2020 @ 23:53

    Dobry vecer. Mozem slad nahradit aj napr medom?

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      4. mája 2020 @ 11:00

      najlepsie nie 🙂 ale ak nemate inu moznost, tak cukrom.

      Reply

  4. Daša
    1. júna 2020 @ 18:44

    Dobrý deň, chcela by som Vás poprosit o radu. Tento chlebík som už piekla piaty raz, ale stále je nízky. Chuťovo je fantastický, ale nechapem, prečo mi nechce podrasť do výšky. Najprv som ho robila z celozrnnej špaldovej múky, potom som skušala aj hladkú s asi len 30gr celozrnnej, ale nič nepomáha. Cesto je velmi lepivé, skúšala som dať aj menej vody. Je to tou celozrnnou múkou, alebo robím niekde chybu? Ďakujem za odpoveď

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      2. júna 2020 @ 13:48

      Zdraíme, Daši 🙂 je hustota vášho cesta podobná cestu vo fotopostupe? Ak nie, treba podľa fotopostupu doladiť. Ak je chlieb nízky, môže to byť spôsobené aj väčšou ošatkou, či dlhšou dobou kvasenia, než cesto potrebuje. Postupom času to určite vychytáte.
      Držíme palce 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *