6 komentárov

  1. Mirka
    31. marca 2018 @ 8:12

    Krasne napisane, ja sa nikdy nevzdam???

    Reply

    • Daniela Rau
      11. apríla 2018 @ 10:19

      Super Mirka 🙂

      Reply

  2. Katarína
    28. januára 2019 @ 15:20

    Dobrý deň,
    dovoľte mi po prečítaní Vašich slov poprosiť Vás o radu. Chlebík z kvásku robím pravidelne každý víkend už asi 2 mesiac. Kvások mám svoj, ale aj od kolegyne a vždy ich striedam. Všetko mi ide ako po masle, avšak keď dám chlebík (a to rôzne, nie iba jeden recept) do ošatky na finálne kvasenie, nikdy mi nezdvojnásobí objem, a to pri dodržaní všetkých odporúčaní. Po upečení je chutný, len ostane v rovnakej veľkosti, ako keď som ho vkladala do ošatky, resp. sa málinko zdvihne pri naparovaní v rúre.
    Kde môžem ešte robiť chybu.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      28. januára 2019 @ 21:49

      Katka, zdravím, ak je cesto škrtené v ošatke, môže to byť spôsobené múkou. Skúste zmeniť značku múky. Držím palce.

      Reply

  3. Ľudmila
    27. marca 2019 @ 9:02

    Dobrý deň . Aj ja by som poprosila o radu . Mám taký problém ako pani Katarína . Robím chlebík z Vašej knihy a snažím sa dodržiavať postup. Cesto sa mi vymiesí dobre, no potom akoby začalo rednúť a tiež mi cesto v ošatke nezdvojnasobí objem a to používam do všetkého “Vašu” múku. Môže sa stať , že prekysne rozkvas ? Ďakujem 🙂

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      29. marca 2019 @ 17:33

      Ľudmilka, zdravím 🙂 buď je chyba v kvalite múky alebo je v ceste zemiak, ktorý to spôsobuje. Snáď sme pomohli. 🙂 Nech sa darí 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *