VIDEO: Čerstvý mäkučký kváskový chlebík
Mnohí ľudia hovoria, že chlebík upečený z kvásku zvykne byť tvrdší, hustejší a málo nadýchaný.
Táto naša video ukážka vás presvedčí, že kváskový chlebík vie byť mäkučký, s jemnou striedkou a chrumkavou kôrkou.
Mnohí ľudia hovoria, že chlebík upečený z kvásku zvykne byť tvrdší, hustejší a málo nadýchaný.
Táto naša video ukážka vás presvedčí, že kváskový chlebík vie byť mäkučký, s jemnou striedkou a chrumkavou kôrkou.
Blog Kváskovanie - všetky články, Kváskovanie v médiách, Rady majstra pekára
Na deň dobrých skutkov 28.11.2023 v utorok sme začali spolu v Teleráno na Markíze deň. Že to bolo nádherne voňavé, ale aj zábavné ráno, to ste nám písali aj vy po skončení vysielania. Naty ako certifikovaná pekárka prijala pozvanie a ukázala rôzne tipy a triky pre pečivo.
Blog Kváskovanie - všetky články, Kurzy Kváskovania
V Hornonitrianskej knižnici v Prievidzi sme 14.11.2023 mali tú česť rozprávať o tradícií chleba a domáceho pečenia. Ako sa kedysi piekol chlieb tradičným spôsobom pomocou kvásku z múky a vody, aké má prínosy pre trávenie a zdravie a či sa oplatí týmto spôsobom aj dnešnej dobe pripravovať doma chlieb? To sme vysvetlili najprv na prednáške […]
Blog Kváskovanie - všetky články, Súťaž a vyhraj
Aj vy môžete zažiť radosť v kuchyni Zapojte sa do súťaže zakúpením NOVINKY stolového kalendára Kváskovanie 2024 alebo ktorejkoľvek tlačenej knihy Kváskovanie a možno PRVÝKRÁT V ŽIVOTE VYHRÁTE niektorú z nasledujúcich 50 SKVELÝCH CIEN: SÚŤAŽ S KALENDÁROM KVÁSKOVANIE VYHRAJTE 50 CIEN ZA VIAC AKO 4.000 EUR Ako sa zapojiť do súťaže Trvanie súťaže je […]
Blog Kváskovanie - všetky články, Múky, Tipy a triky
Vo februári 2023 vyšli v slovenských médiách správy, že eurokomisia schválila hmyz ako zložku potravín. Vlna znepokojenia zavládla aj na Slovensku. Obavy z kvality potravín nestihli ani utíchnuť a už vyšla na verejnosť ďalšia informácia o pšenici z Ukrajiny. Chápeme verejnosť, že na základe týchto informácií zostala zaskočená a že ľudia si začali dávať otázku: […]