Kváskovanie, rady, tipy, triky, všetko o kvásku
KVÁSKOVANIE.sk - Recepty z kvásku
  • Stránka Stránka
  • Skupina Skupina
  • Televízia Televízia
  • Instagram Instagram
  • Telegram Telegram
  • Úvod
  • Obchod – výber kníh
  • Blog
    • Rady majstra pekára
  • Klub
  • Múky
  • Ošatky
  • Kurzy
  • Televízia kváskovanie

4. marca 2018 0

ETAPA č.2.: Hlasuj za Kváskovanie ako Kniha roka 2017

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Najnovšie články

  • Peč s láskou a vyhraj 20 kg prémiovej múky!
  • Vianočná súťaž s Kváskovaním
  • Kváskovanie s Teleráne
  • Prednáška Návrat k tradíciám v Prievidzi
  • Pšenica z Ukrajiny?
  • Kváskovanie v Tajomstvo mojej kuchyne
  • Beseda Zdravé deti a vianočné kváskovanie
  • Maslové sušienky s kváskom-RECEPT
  • Ako nahradiť múku v recepte
  • Stretávka kváskovačov naživo
  • Ako zmeniť recept z LM na RK a naopak z RK na LM
  • Oslaď život svojej mame
  • Kváskovanie pomáha
  • Ako piecť ekonomicky
  • Urob radosť ženám hodnotným darčekom
  • Vyhraj 3x luxusnú kyticu
  • Detská PIZZA VÝZVA
  • Ako upiecť okatý chlieb
  • Ako umyť riad po miesení cesta
  • Prečo pečiem ploský chlieb?

Vyhľadať

Kategórie

  • Blog Kváskovanie – všetky články (185)
  • Kurzy Kváskovania (6)
  • Kváskovanie v médiách (33)
  • Múky (15)
  • Rady majstra pekára (5)
  • Recepty (34)
  • Súťaž a vyhraj (82)
  • Tipy a triky (60)

Značky

ako kváskovať ako na to autogramiáda bezlepkovy kvasok chlieb domáce pečenie domáci chlieb home made knihy kvaskovanie kurz kurz kváskovania kvaskove recepty kváskovanie kváskové pečenie kváskové rožky kváskový chlieb kváskový recept kvások lievito madre markíza mlyn Trenčan muky kvaskovanie muky na kvaskovanie múka Naty panta rhei pizza prednáška prečo kváskovať pšeničná múka recept recepty z kvásku rozdávanie kvásku rožky spaldova muka súťaž teleráno tipy ako kváskovať tradícia TV Markíza vianoce zdravie zdravý životný štýl čokoláda špalda

Referencie od vás

Silvia v.: Mám 40 rokov. Už dva roky si sama pečiem špaldový chlieb ale z droždia.   Vždy som sa nesmierne tešila, keď prišili susedia alebo sme išli na opekačku a vopred si objednali chlieb „ale prines ten tvoj“.
Potom som prišla na kvások. Prvé nezdary ma odradili. Tak som sa vrátila k svojmu chlebíku. Asi pred mesiacom som prišla na vašu knihu a začal sa mi otvárať tajomný svet domáceho chleba, vône kvásku.
Musím sa priznať, že sa mi podaril až tretí chlebík z ošatky. Výnimočné boli aj moravské koláče „v živote sa ti také koláče nepodarili“- to bola obrovská pochvala od manžela.
Včera som zase strávila deň v kuchyni a vyskúšala som dukátové buchtičky a celozrnné rožky. Rožky sa mi veľmi nevydarili, ale už to neberiem tak hrozne a kváskovania sa už nevzdám.
Musím za seba vyjadriť ľútosť, že som sa nikdy svojej babky nespýtala, ako pripravovali kvások a piekli chlieb.
Chcem vám preto vyjadriť veľké poďakovanie za knihu s receptami, radami a obrázkami.
A aby život nebol nudný, hučím už  týždeň do manžela, aby mi na záhrade postavil hlinenú domácu pec na chlieb.
Prajem vám aj sebe, aby sme s kváskom prežili krásny život, niekedy búrlivý, ako bublinky v štartéri, niekedy tichý, keď je vytiahnutý z chladničky, avšak plný života a očakávania z ďalšieho výsledku vytiahnutého z rúry.
Silvia
Poznámka od Naty a Daniely: ĎAKUJEME Silvia.
  • Obchodné a reklamačné podmienky
  • GDPR – Ochrana osobných údajov
  • Zásady používania súborov cookie (EÚ)
  • Žiadosti
  • Kontakt

Pridajte sa k nám

  • Stránka Stránka
  • Skupina Skupina
  • Televízia Televízia
  • Instagram Instagram
  • Telegram Telegram
Všetky práva vyhradené ©Kvaskovanie.sk 2016-2025
Spravujte súhlas so súbormi cookie
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
FunkčnéVždy aktívny
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Predvoľby
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.
Spravovať možnostiSpráva služiebSpravovať {vendor_count} dodávateľovPrečítajte si viac o týchto účeloch
Zobraziť predvoľby
{title}{title}{title}