11 komentárov

  1. Maria
    16. októbra 2018 @ 8:17

    Dobry den,

    nie celkom som pochopila prekladanie, mohli by ste prilozit link na fotopostup?

    Dakujem

    Reply

    • Daniela Rau
      17. októbra 2018 @ 11:11

      Majka, cesto jednoducho na jednom okraji chytiť do ruky (stierky) a povytiahnuť na protiľahlú stranu. Potom misu otočiť a z iného miesta zobrať a povytiahnuť na protiľahlú stranu. A takto zo všetkých 4 strán urobiť.
      https://www.youtube.com/watch?v=tuXQyYG9mWM

      Reply

  2. HD
    23. októbra 2018 @ 10:11

    Prosím o upresnenie výrazu pšeničná krupica hrubá. Poznám len pšeničnú múku hrubú, alebo pšeničnú krupicu detskú. Ďakujem.

    Reply

    • Daniela Rau
      26. novembra 2018 @ 22:07

      Ivma, presný názov je taký, ako je napísaný: Pšeničná krupica hrubá.

      Reply

  3. PetkaBenova
    27. marca 2019 @ 16:39

    Velmi dobre sa mi chlebik pecie v osatkach. Cesto sa vobec nelepi ani nepripeka a krasne sa krasne sa oddelil. Velmi dobry recept. Dakujem.

    Reply

  4. Zuzana
    7. apríla 2020 @ 16:31

    Zdravim, mozem nahradiť pšeničnú krupicu hrubú klasickou hrubou múkou? Ďakujem

    Reply

    • Daniela Rau
      19. apríla 2020 @ 13:34

      áno.

      Reply

      • Jozef
        25. apríla 2020 @ 17:02

        A detskou krupicou?

        Reply

        • Naty Štefková Žúreková
          8. mája 2020 @ 11:09

          áno 🙂

          Reply

  5. Zuzu
    25. apríla 2020 @ 20:12

    Dobrý deň,

    V prvom rade ďakujem za recept. Chlebík chuti výborne. Akurát mi vnútri neostal nadýchaný s bublinkami ale skôr hutný. Presne som sa držala postupu aj ingrediencií, neviete mi poradiť kde som spravila chybu.
    Ďakujem

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      8. mája 2020 @ 11:08

      Zdravíme, niekedy je chyba v tom, že ide človek úplne podľa receptu. Je vhodné si skôr odsledovať cesto, rýchlosť jeho kvasenia a pod. Určite ho skúste ešte raz, stojí za to 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.