10 komentárov

  1. Miša
    28. marca 2020 @ 20:33

    Je možné upiecť ju aj z inej múky? Ďakujem

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      29. marca 2020 @ 13:10

      Ano, špalda a pšenica sa dá zamieňať úplne bez problémov.

      Reply

  2. Mary
    31. marca 2020 @ 16:32

    Prosím vás a akú celozrnnú špaldovú? Lebo máme doma aj polohrubu, hladkú aj jemne mletú. Na tej jemne mletej je napísané že je vhodná na bábovky. Tak asi tú? :))

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      2. apríla 2020 @ 6:08

      To je na vás, ako hrubú štruktúru celozrnnej chuti chcete v ceste mať. My používame jemne mletú.
      Nech sa darí 🙂

      Reply

  3. Katka
    2. apríla 2020 @ 13:02

    Dobry den, je mozne urobit tu babovku aj z LM? Ci toto je recept na RK?
    Dakujem

    Reply

    • Daniela Rau
      19. apríla 2020 @ 13:36

      Dobrý deň, Katka, ktorýkoľvek recept môžete zmeniť na recept s Lievito Madre a presný postup, ako to urobiť, nájdete na tomto blogu v článkoch o Lievito Madre. Dobrú chuť!

      Reply

  4. Martina
    10. mája 2020 @ 16:13

    Dobry den, prosim vas aky olej sa dava? Dakujem pekne

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      11. mája 2020 @ 7:59

      rastlinný, z hroznových jadier je výborný. Nech sa darí 🙂

      Reply

  5. Martina
    14. mája 2020 @ 13:12

    Dobrý deň, chcem sa opýtať, vajíčka s cukrom treba vymiešať do peny, alebo len obyčajne zmiešať? Ďakujem 🙂

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      16. mája 2020 @ 10:10

      stačí len premiešať 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *