5 komentárov

  1. Marianna Cutrell
    1. októbra 2017 @ 18:10

    Prosím vás ako sa najlepšie vytvaruje/zavrie taká buchta? Skúšala som predtým nekvaskove a nevedela som ich pekne zavrieť. A dali by sa z tohto cesta spravit aj pirohy? Ďakujem.

    Reply

    • Daniela Rau
      15. októbra 2017 @ 23:15

      Dobrý deň, všetky tie kraje treba len prstami zlepiť na jednom mieste. K druhej otázke: cesto na pirohy je iný druh cesta.

      Reply

  2. Dana
    29. mája 2018 @ 14:55

    Dobry den, ucim sa kvaskovat podla vasho blogu a uz som upiekla 3 bezlepkove kvaskove chlebiky ☺ /jeden sa sice nevydaril ale idem dalej/.
    Prosim vas akou mukou nahradit spaldovu v recepte ak pouzivam muky cisto bezlepkove ?
    Rada by som skusila tie vase parene buchticky, dcera ich uz nejedla roky /odkedy ma intoleracie a alergie/. Vopred dakujem . Dana

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      29. mája 2018 @ 21:58

      Danka, zdravím, čo sa týka bezlepkových receptov. Je náročné povedať pomer náhrady. Je to skrátka iný recept. Úplne najlešie je ísť podľa originál bezlepkových otestovaných receptov.
      Parené buchy máme v prvom dieli knihy Kváskovanie. 🙂 odporúčame 🙂

      Reply

  3. Gabriela Hargašova
    7. júna 2019 @ 21:25

    Chcela by som vás poprosiť o recept na parené buchty s lievito madre

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *