9 komentárov

  1. Marianna Cutrell
    1. októbra 2017 @ 18:10

    Prosím vás ako sa najlepšie vytvaruje/zavrie taká buchta? Skúšala som predtým nekvaskove a nevedela som ich pekne zavrieť. A dali by sa z tohto cesta spravit aj pirohy? Ďakujem.

    Reply

    • Daniela Rau
      15. októbra 2017 @ 23:15

      Dobrý deň, všetky tie kraje treba len prstami zlepiť na jednom mieste. K druhej otázke: cesto na pirohy je iný druh cesta.

      Reply

  2. Dana
    29. mája 2018 @ 14:55

    Dobry den, ucim sa kvaskovat podla vasho blogu a uz som upiekla 3 bezlepkove kvaskove chlebiky ☺ /jeden sa sice nevydaril ale idem dalej/.
    Prosim vas akou mukou nahradit spaldovu v recepte ak pouzivam muky cisto bezlepkove ?
    Rada by som skusila tie vase parene buchticky, dcera ich uz nejedla roky /odkedy ma intoleracie a alergie/. Vopred dakujem . Dana

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      29. mája 2018 @ 21:58

      Danka, zdravím, čo sa týka bezlepkových receptov. Je náročné povedať pomer náhrady. Je to skrátka iný recept. Úplne najlešie je ísť podľa originál bezlepkových otestovaných receptov.
      Parené buchy máme v prvom dieli knihy Kváskovanie. 🙂 odporúčame 🙂

      Reply

  3. Gabriela Hargašova
    7. júna 2019 @ 21:25

    Chcela by som vás poprosiť o recept na parené buchty s lievito madre

    Reply

  4. Jana
    22. marca 2020 @ 6:18

    Milá Naty,
    ku pečenej kačke s kapustou chcem urobit knedlik. Môžem podľa tohto rereptu, pravda? Ďakujem za odpoveď.
    Želám veľa zdravia Vašim rodinám.

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      23. marca 2020 @ 15:48

      ano, Janka, pôjde to 🙂

      Reply

  5. Mariana
    2. apríla 2020 @ 16:13

    Ahoj Naty,

    dakujem za receptik, velmi ma potesilo, ze su tam zdrave muky, snazim sa ich vzdy zakomponovat kde sa da 🙂 chcela by som sa ta opytat, keby som nechala po vyformovani buchty este finalne kvasit, neboli by take dobre? (V podstate mi este tak 20 min kvasili pocas toho, kym som ich vsetky vyformovala a parila na 2 varky, ale vo vacsine kvaskovych receptov este vsetko finalne kvasi 1,5-2h). Dakujem predom za odpoved 🙂

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      2. apríla 2020 @ 17:25

      Ahoj, Marianka:) teším sa, že ťa táto zdravšia verzia oslovila. Samozrejme, môžeš nechať vykvasiť. Veľmi závisí od toho, ako ti cesto pracuje. Nech sa ti darí 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.