7 komentárov

  1. Katka
    3. decembra 2017 @ 21:03

    Dobry den. Pekla jsem buchty podle vaseho receptu. Jsou uzasne. Jine uz rodina nechce. Prosim nemate recept i na vanocku? Takovou nadychanou jako buchticky? Moc dekuji Katerina z jihu cech.

    Reply

    • Daniela Rau
      27. januára 2018 @ 20:16

      Super Katka. Teší nás, že buchty vašej rodinke chutili. Recept na vianočku bude čoskoro tiež na blogu.

      Reply

  2. Martina
    27. januára 2018 @ 16:22

    Dobrý deň,buchty sú úžasné.Už som ich piekla 2× a iné už piecť ani nebudem.

    Reply

    • Daniela Rau
      27. januára 2018 @ 20:17

      Sú výborné, však? 🙂 Teší nás, že chutia Martinka 🙂

      Reply

  3. Lucia
    13. februára 2018 @ 23:54

    dobry den,prosim vas,na ten starter sa dava celozrna muka al. obyc.? a potom do pecenia aka hladka? obyc.,al. celozr.? vdaka

    Reply

  4. Andrea
    16. septembra 2018 @ 14:40

    Dobrý deň, dnes ich pečiem. Mám otázku na skúsenejšie kvaskovacky: cesto som zarobila podľa receptu ale bolo veľmi lepive pridala som múku na dosku…je to v poriadku? Teraz sú na plechu a málo sa dvihli. ? Ďakujem za každú dobrú radu

    Reply

    • Daniela Rau
      16. septembra 2018 @ 15:15

      Andrejka, ak si cesto dobre premiesila a aj tak bolo cesto redšie (možno si použila múku od iného výrobcu, ktorá je inak savá, ako táto v recepte), tak áno, je potrebné trošku múky pridať. Potom poriadne premiesiť. Nepridávať veľa múky, ak nie je potrebné. Ak sa ti buchty nezdvihli, doporučujem kvások ozdraviť/ oživiť, aby bol vo väčšej vitalite. Držím palce.

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *