15 komentárov

  1. Daniela Záskalanova
    30. novembra 2017 @ 13:53

    Dobry den.

    Pozerala som si vase kurzy a Orava tam este nie je. Mate uz nejaku predstavu kedy. Ked sme si piseli naposledy tak t bol februar 2018. Som na tom stale tak isto to znamena vacsinov sa mi tonepodari tak ako to mate vy.

    Tak zachrante moju cest az mozem aj ja kvaskovat dobre.

    Vasa spolubojovnicka Zaskalanova

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      30. novembra 2017 @ 23:23

      Danielka, zdravím 🙂 akonáhle bude kurz dohodnutý, budeme o tom informovať na webe 🙂 verím, že sa skoro vidíme 🙂

      Reply

  2. Božena Záborská
    14. februára 2018 @ 17:20

    Dobrý deň!

    Práve som si prehliadla Váš harmonogram kváskových kurzov. Je bohatý, ale myslíte, že sa Vám podarí prísť ešte tohto roku aj do Liptovského Mikuláša? Napriek tomu , že kváskujem podľa Vašej knihy, nie všetko sa celkom podarí. Preto by som veľmi rada takýto kurz s Vami absolvovala. Lepšie raz vidieť, ako dva , tri aj desať krát počuť, alebo v mojom prípade čítať.

    Dakujem,

    pozdravuje Záborská

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      14. februára 2018 @ 22:56

      Boženka, zdravím, v sobotu som v Poprade. Určite sa do týchto končín vrátim 🙂

      Reply

  3. Maja Chrapeková
    15. februára 2018 @ 9:56

    Dobrý deň.
    Pozerala som si Vaše kurzy a chcem sa spýtať, či plánujete kurz “Upeč si svoj chlieb” a “Rožkovanie” v okolí Trnavy alebo Piešťan. Chlebík pečiem a kváskujem s Vašimi knihami, ale vidieť a skúsiť to spolu s Vami je niečo celkom iné.
    Zdravím a teším sa
    Maja

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      15. februára 2018 @ 22:31

      Maji, zdravím, rada by som prišla do Trnavy. Verím, že sa i to podarí čo najskôr 🙂

      Reply

  4. Zuzana
    7. marca 2018 @ 7:30

    Dobrý deň, ako mám urobiť cesto na posúch z mladého kvásku? Nechcem ho na štvrtý deň vyhodiť. Ďakujem. Zuzana

    Reply

    • Lilia
      2. februára 2019 @ 21:01

      Presne som na štadii 4 deň a na nete neviem najst navod ako pouzit mlady kvasok

      Reply

      • Naty Štefková Žúreková
        6. februára 2019 @ 15:22

        páči sa, Lilia: https://kvaskovanie.sk/tipy-mlady-kvasok/
        Nech sa darí 🙂

        Reply

        • darina
          6. januára 2020 @ 12:53

          …a v ktorej z knih najdem recepty na mlady kvasok? Ulahcilo by to hladanie, mam uz vsetky tri 🙂

          Reply

          • Naty
            6. januára 2020 @ 18:39

            Vyššie spomenuté recepty nájdete najmä v prvej knihe Kváskovanie – Recepty z kvásku. Nech sa darí 🙂

  5. Marta
    14. apríla 2020 @ 14:30

    Dobrý deň, ako dlho vydrží 4 dňový kvások??? Do koľkých dní je možné ho použiť a kedy už vyhodiť. Ďakujem za odpoved

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      16. apríla 2020 @ 14:20

      v chladničke vydrží pár dní, no najlepšie je do druhého dňa ho spotrebovať.

      Reply

  6. Zuzana
    21. apríla 2020 @ 13:08

    Dobrý deň,
    Chcela by som sa spýtať, keďže som začiatočník v kvaksovani. Dnes máme 4 deň a rada by som teda podľa vašich tipov spotrebovala zvyšny kvások. Stačí ak si nájdem recept na pizzu z kvasku alebo lievance a riaidm sa tým? Hoci tam píšu ze použiť materský kvások. Ja ho mam teda spraviť zakvas z toho 4 daňového? Alebo pre ten 4 dňový platia iné zásady pri pečení.
    Ďakujem veľmi pekne. Je to pre mňa dilema ??.
    Pekny den

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      24. apríla 2020 @ 5:13

      Zdravím, Zuzi, riadite sa receptom, jediný rozdiel je v tom, že pri mladom kvásku použijete celé jedho množstvo. Nie len 1 PL. Nech sa darí 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *