4 komentáre

  1. Jarka
    22. apríla 2018 @ 21:13

    Dobrý deň, kvások sa dá do mrazničky kedy?
    Po nakrmeni alebo v akej fáze procesu?
    Ďakujem

    Reply

    • Daniela Rau
      5. augusta 2018 @ 9:15

      Dobrý deň Jarka, kvások dávame do mrazničky vo fáze jeho najväčšej vitality. Aby sme si uchovali to najkvalitnejšie.

      Reply

  2. emilia
    7. marca 2019 @ 10:33

    Dobrý deň, prosím poraďte, po roku som sa znova rozhodla začať s kváskom. Lenže znova je založený 5 deň, podľa vášho návodu a ja musím na 2 dni odcestovať. Dá sa takto rozpracovaný kvások nejako uchovať, aby som mohla po návrate pokračovať. Ďakujem

    Reply

    • Daniela Rau
      16. mája 2019 @ 14:15

      Dobrý deň Milka, pri zakladaní kvásku je potrebné zachovať pravidelnosť prikrmovania. Doporučujeme dať napr susedke alebo kamarátke a dať im inštrukcie 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *