12 komentárov

  1. Livia
    26. marca 2020 @ 22:02

    Poprosila by som recept na Papučkovy chlieb levito madre ďakujem veľmi pekné

    Reply

  2. RECEPT- Socialistické rožky ako kedysi - Kváskovanie, rady, tipy, triky, všetko o kvásku
    27. marca 2020 @ 15:03

    […] to, aby ste upiekli krásne nadýchané rožky, je nutné dodržať týchto 5 pravidiel. Pravidlá sú použité aj v tomto […]

    Reply

    • Veronika
      29. marca 2020 @ 18:44

      Dobrý večer poprosila by som recept na socialistické rožky. Veľmi pekne ďakujem

      Reply

  3. Monika
    30. marca 2020 @ 11:03

    Dobrý deň, Naty a Daniela,
    Kvaskujem už cez dva roky, mam všetky 3 Vaše knihy a veľmi mi chýba recept na kváskové rožky ale bezlepkové, keďže som celiatička. Moc by ma to potešilo, všetko ostatné sa mi celkom darí. Vďaka za radosť z kváskovania. S pozdravom Monika

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      2. apríla 2020 @ 6:15

      Niečo vymyslíme, ďakujeme za tip, Monika. Nech sa darí 🙂

      Reply

  4. Anna
    31. marca 2020 @ 4:20

    Aj cesto na rožky sa prekladá počas kysnutia ako chlieb ?

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      2. apríla 2020 @ 6:04

      Netreba, Anka

      Reply

  5. Katka
    3. apríla 2020 @ 16:31

    Dobrý deň, ja by som chcela vedieť prečo mi pri pečení rožky z boku prasknú. Pekne narastú aj striedka je dobrá až na tuto kozmetickú chybičku? Ďakujem za odpoveď

    Reply

    • Naty Štefková Žúreková
      4. apríla 2020 @ 6:28

      Kati, zdravím, buď by chceli ešte kvasiť na plechu dlhšie, alebo je tenký plech a ten to spôsobuje.
      Poskúšajte.
      Nech sa darí 🙂

      Reply

      • Janka
        20. apríla 2020 @ 7:08

        Zdravim, ja by som sa chcela spytat, ci staci rozky potriet vodou s maslovackou, ked nemam rozprasovac na vodu? Alebo radsej najprv zohnat rozprasovac a az potom piect rozky? Dakujem 🙂

        Reply

        • Naty Štefková Žúreková
          20. apríla 2020 @ 10:11

          zdravím, ano, dá sa aj mašľovačkou.

          Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *