2 komentáre

  1. Mária Michnová
    12. júna 2018 @ 11:56

    Dobrý deň volám sa Mária,chcem sa opýtať na ten kameň na pečenie chlebíka☀️Chcem si zadovážiť kameň a keď budem chcieť piecť tak treba potrieť kameň niečim a či tak isto sa má naparovať rúra ,aby bolo vlhké prostredie pre chlebík ? Ďakujem ☀️❤️☀️

    Reply

    • Daniela Rau
      12. júna 2018 @ 12:26

      Dobrý deň Majka, kameň netreba ničím pred pečením potierať. A naparovanie: áno, v pohode, len treba dať pozor a liať vodu do sodného zaparovacieho plechu (nie na kameň). Nech sa dobre kváskuje!

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.