9 komentárov

  1. Mária Michnová
    12. júna 2018 @ 11:56

    Dobrý deň volám sa Mária,chcem sa opýtať na ten kameň na pečenie chlebíka☀️Chcem si zadovážiť kameň a keď budem chcieť piecť tak treba potrieť kameň niečim a či tak isto sa má naparovať rúra ,aby bolo vlhké prostredie pre chlebík ? Ďakujem ☀️❤️☀️

    Reply

    • Daniela Rau
      12. júna 2018 @ 12:26

      Dobrý deň Majka, kameň netreba ničím pred pečením potierať. A naparovanie: áno, v pohode, len treba dať pozor a liať vodu do sodného zaparovacieho plechu (nie na kameň). Nech sa dobre kváskuje!

      Reply

  2. andrea paullova
    12. októbra 2018 @ 7:33

    dobry den, a vedeli by ste mi poradit, kde kupim takyto kamen na pecenie chlebika, presla som snad vsetky stranky na internete , ale vsade su len kamene na grilovanie s 3cm hrubkov

    dakujem
    andrea

    Reply

    • Daniela Rau
      12. októbra 2018 @ 11:59

      Andrejka treba zájsť priamo do kamenárstva a pýtať si kameň vhodný na pečenie/ grilovanie, vhodný na styk s potravinami. Ideálne takto, nakoľko si dáš odrezať presnú veľkosť kameňa podľa šírky a hĺbky svojej rúry.

      Reply

  3. Mária
    22. novembra 2018 @ 11:14

    Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či na pečenie chlebíka je vhodná aj šamotová tehla s hrúbkou 1cm. Ďakujem

    Reply

  4. michal
    11. apríla 2019 @ 13:28

    dobrý deň
    skúšali ste liatinovú dosku namiesto kameňa?

    Reply

    • Daniela Rau
      13. apríla 2019 @ 20:52

      Áno Michal. Používam doma aj liatinovú platňu, ale nie som s výsledkom spokojná na 100%

      Reply

  5. Tomáš
    15. apríla 2019 @ 11:31

    Dobrý deň. Je vhodný aj lávový kameň? Nenahrieva sa dlhšie ako žula?
    Ďakujem

    Reply

    • Daniela Rau
      16. mája 2019 @ 14:07

      S lávovým kameňom nemáme osobnú skúsenosť.

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *