1 Comment

  1. Emil Královič
    27. novembra 2020 @ 20:26

    U nás, doma je “kváskovanie” už takmer denným procesom.
    Úspešné aj menej úspešné chvíle príprav kvásku takmer stále vynahradí dennodenný záujem o tento druh pečiva.
    Aj keď manželka už tento druh príprav prináša s radosťou, niekedy aj s napätím, výsledkom je všeobecný záujem nielen u manžela pokračovať v zdravej ceste. “Náklonnosť” k rôznym receptúram zo všetkých vydaných kníh je obdivuhodne závislá. Často závidíme nárast kvásku a hlavne bublinkovanie už na spodných častiach nádob vo videách..
    Prajem celému kolektívu “Kváskovania” veľa úspechov a zdravých tvorivých myšlienok.
    Emil s Marikou z Košíc

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *