Kváskovanie, rady, tipy, triky, všetko o kvásku
KVÁSKOVANIE.sk - Recepty z kvásku
  • Stránka Stránka
  • Skupina Skupina
  • Televízia Televízia
  • Instagram Instagram
  • Úvod
  • Obchod – výber kníh
  • Blog
    • Rady majstra pekára
  • Klub
  • Múky
  • Ošatky
  • Kurzy
  • Televízia kváskovanie
party

Recept: Párty tyčinky

Patríte k ľuďom, ktorí radi chrumkajú niečo dobré pri telke? Alebo vás honí mlsná, no na sladké práve nemáte čas? Máme pre vás dokonalý recept na párty tyčinky. Vďaka nemu už nepôjdete do obchodu  tyčinky kúpiť. Len domáci, nedokonalý tvar prezrádza, že nie sú z obchodu. Tyčinky sú z kvásku,  sú plné chuti, úžasne praskavé, […]

čítať ďalej

kurz ke

Kváskovanie na východe Slovenska

Kváskovanie zažíva svoj comeback. Ľudia sa tešia, keď pociťujú na svojom zdraví, ako veľmi im kvások pomáha a najmä si užívajú skvelú chuť kváskových jedál. Po dlhšom zvažovaní som sa rozhodla zorganizovať kurz kváskovania aj na východe Slovenska, kde je po kváskovaní veľký hlad. Nechcela som len tak bezhlavo “súkať” kurzy hocikde. Na tak veľkú […]

čítať ďalej

mapa

Mapa Kváskovania

Nájdite si vo svojom okolí človeka, ktorý kváskuje a označte na mape seba, aby o vás vedeli aj ostatní. Označte na mape vaše mesto a vpíšte k nemu svoje meno a kontakt na seba a aj to, či máte kvások ražný, špaldový, pšeničný alebo bezlepkový. Do kváskovania priatelia. Veríme, že táto mapa kváskovania bude fungovať […]

čítať ďalej

hoja banner sutaz banner 2 mensi

Súťaž o 3 maxi vrecká na chlieb

Kúp si kuchársku knihu “Kváskovanie- Recepty z kvásku” v dňoch nedeľa 23.4. – piatok 5.5.2017 a budeš automaticky zaradený do súťaže o 3 konopné MAXI vrecká na chlieb od Hoja Hemp Praktické konopné vrecká na uskladnenie chlebíka. Vrecko v tomto rozmere MAXI je v hodnote 17 EUR/ks. Držíme palce v novej súťaži. Výhercami súťaže sa stali: […]

čítať ďalej

DSC_0621

3 tipy ako správne skladovať chlieb

Krásny, nadýchaný bochník plný chuti a zdravia dokážeme upiecť aj my sami bez problémov. Vďačíme za to kvásku, ktorý svojou prácou „vytiahne “ chuť a kvalitu zo zrna, a to negatívne v ňom zneguje. Čo však potom, keď je chlieb už upečený? Ako kváskový chlieb či pečivo správne skladovať? Prinášame vám 3 tipy ako správne skladovať chlieb. […]

čítať ďalej

IMG_6560

Recept: Bezlepkový brownie z kvásku

Kváskovať neznamená piecť len chleby. Kvások má umiestnenie všade tam, kde potrebujeme prebublať cesto bublinkami a urobiť ho nadýchaným. A to platí aj pri sladkom pečení. Zároveň nie je pravdou, že kváskovať sa dá len s lepkovými múkami. Lepok nie je to, na čom kvások funguje. Kváskovať sa dá nielen chutne a zdravo, ale aj bezlepkovo. […]

čítať ďalej

chlad

Chladničkové kvasenie

Pečenie kváskového chlebíka a pečiva, ktoré podporuje naše zdravie, je pre mnohých lákavé a príťažlivé. Vidina zlepšenie alergií, kožných problémov, problémov s nafukovaním či trávením, sú dosť veľkou motiváciou, prečo začať premýšľať nad tým, že budeme doma kváskovať. Čo nás ale častokrát odrádza je časovo náročnejší proces, ktorý kváskovanie sprevádza. Skrátka: kváskovanie trvá. Kvások musí múku […]

čítať ďalej

20170408_081637

Kváskovanie na Umenie byť ženou

V sobotu 8.4. sa stretlo 600 žien v Bratislave na podujatí Umenie byť ženou. A Kváskovanie nesmelo chýbať. Od skorého rána sa schádzali ženy, aby si vypočuli rôzne zaujímavé prednášky o zdravom životnom štýle, sebavedomí, prijatí seba samej, či problematike v rodine. Kváskovanie sa popritom snažilo nainfikovať ženy zápalom pre kvások 🙂 Pre ženy pripravené […]

čítať ďalej

mlyn

Rozdiel medzi hladkou, celozrnnou a chlebovou múkou

Či už sme príležitostní pekári, ktorí si sem- tam niečo upečú, alebo sme úplne oslobodení od pekární a všetko múčne si pečieme sami doma, môže sa stať, že máme niektorej múky málo. Vtedy nám ako prvé napadne doplniť chýbajúcu múku iným druhom múky (pšeničnú vymeniť za špaldovú a podobne), alebo len iným typom múky (hladkú vymeniť za celozrnnú, či […]

čítať ďalej

kvaskovanie 04 04 2017 1

Kváskovanie v telke v relácii Dámsky klub

Kváskovali sme znovu v telke, videli ste? Tento týždeň 4.4.2017 sme znovu boli v RTVS v relácii Dámsky klub. Počas relácie sme pre vás pripravovali 3 nové vynikajúce recepty: Detský kváskový chlieb Pagáčiky z kvásku Sladké pampúšiky (šišky) z kvásku Okrem toho sme priniesli ukázať, čo všeličo sa dá z kvásku pripraviť: sladké lupačky, chlebíky, […]

čítať ďalej

hniezda

Recept na osie hniezda z kvásku

V momente, keď vás začne chytať “mlsný jazýček” a vy začínate premýšľať nad tým, čo upečiete, určite vyskúšajte tieto osie hniezda. Sú prekvasené vôľou života kvásku, vo vnútri vláčne, úžasne voňavé a chutia všetkým. S použitím špaldovej múky, kokosového oleja a medu vás pozývame na zdravé mlsanie.   Recept od Naty na chutné >>> osie hniezda z kvásku […]

čítať ďalej

IMG_3135

Kváskovanie v Grand Hoteli Riverpark s Jarom Židekom

Aj mastri kuchári sa od nás učia kváskovať. Na zasvätenie do tajomstva kváskovania si zavolal Naty Žúrekovú Štefkovú majster kuchár Peter Duranský, ktorý je head chef v Medusa restaurant & club vo Viedni. Keď sa o tom dozvedel Jaroslav Žídek, známy český šéfkuchár pôsobiaci na Slovensku, na kurze chcel bezpodmienečne takisto byť. A tak sa zrazu […]

čítať ďalej

IMG_3122

Návod- Ako vysušiť kvások

Každého domáceho pekára, ktorý používa na prekyprenie cesta kvások napadne otázka, čo s kváskom, keď odchádzame na dlhšie preč a nemôžeme sa o kvások starať. Prinášame vám zopár tipov, ako môžeme odísť preč z domu na viac dní a kvások pritom prežije: Prvou možnosťou je zobrať kvások so sebou. Tento prípad je vhodný, ak necestujeme ďaleko […]

čítať ďalej

osatka a misa 2

4 tipy čím prikryť cesto počas kvasenia

Často sa nás zvyknete pýtať, čím máte prikryť cesto počas kvasenia, aby mohlo prekvasiť a neobschlo. Prinášame vám  4 tipy čím prikryť ošatku alebo misu s cestom počas kvasenia: potravinová fólia tenká igelitka čiapka na sprchovanie väčšia miska 1.Potravinová fólia Ošatku alebo misu s cestom prikryjeme potravinovou fóliou. Fólia sa vďaka svojej priľnavosti pekne na […]

čítať ďalej

osatky cela kopa

Ako si vybrať ošatku na chlieb? Najčastejšie otázky a odpovede

Čo sú to ošatky? Ošatky sú nádoby, v ktorých nechávame cesto na chlieb prekvasiť (zväčšiť svoj objem). Pozor: v ošatke sa chlieb nepečie, ale pred pečením sa z ošatky vyklopí na horúci plech alebo kameň na pečenie. Ošatka najviac pomáha TVARU bochníka, pretože pomáha sformovať cesto. Keď sú na nej rôzne vrúbky, či obrázky, otlačia sa do cesta a vytvárajú na […]

čítať ďalej

kvaskovy-chlieb-hviezdy 1

Tajomstvo zdobenia chleba

Máte svoj obľúbený recept na kváskový chlebík a chceli by ste ho urobiť niečím výnimočným? Nejak pekne ho ozdobiť? Vyskúšajte tento náš TIP a ozdobte ho pomocou kakaa, šablóny a žiletky. Čo potrebujete? Tajomstvo zdobenia chleba vám odhalíme: Okrem chlebíka v ošatke potrebujete ešte: kakao (alebo nejaké sypké korenie: sladká paprika, kurkuma,..) šablónu so vzorom žiletku […]

čítať ďalej

unnamed (3)

SÚŤAŽ „Kváskovanie na konferencii pre ženy“

Zakúpením kuchárskej knihy „KVÁSKOVANIE- RECEPTY Z KVÁSKU“ cez túto webovú stránku www.kvaskovanie.sk  v období od 16.03. do 04.04.2017  budete automaticky zaradení do súťaže O 2 VIP VSTUPENKY na konferenciu “Umenie byť ženou”, ktorá sa koná v sobotu 8.4.2017 v Bratislave Hodnota VIP vstupenky je 74 EUR a jej súčasťou je aj  vstup na večerný program: Talk […]

čítať ďalej

bezlepkovy kvasok 1

Návod na založenie bezlepkového kvásku

Mať doma živý a silný bezlepkový kvások je základom úspechu dobrého bezlepkového kváskovania. Takýto kvások vie prebublať cesto a prekypriť ho. V bezlepkových múkach sa nevyskytuje lepok. Lepok (glutén) vytvára v ceste “sieť”. V nej sa zachytávajú bublinky, ktoré kvások produkuje, čo spôsobuje nadýchanosť chleba a pečiva. Keďže v bezlepkových chleboch a pečive táto gluténová sieť absentuje, bublinky […]

čítať ďalej

bezlepkovy kvaskovy chleb

Môžu celiatici jesť SKUTOČNÝ kváskový chlieb? + Recept na bezlepkový chlieb

Kváskové pečenie nie je novodobý výmysel, s kváskom sa pieklo už veľmi dávno. Keď však v roku 1668 vo Francúzsku predstavili kvasnice (droždie) ako nového nástupcu klasického kvásku, už vtedy vedci varovali, že to bude mať nepriaznivý dopad na ľudské trávenie. Pomocou kvasníc však pekári dokázali napiecť oveľa viac chleba a najmä oveľa rýchlejšie. Preto sa kvasnice v dnešnej […]

čítať ďalej

kvasok

Ako sa starať o kvások

Ako sa mám starať o kvások? S touto otázkou sa stretne každý, kto začína s kváskovaním. Možno ste kvások dostali od niekoho ako dar, alebo ste si vypestovali svoj vlastný, no neviete, čo s ním teraz urobiť. Keďže kvások je živý organizmus, je potrebné mu venovať aj patričnú starostlivosť. Je ako živé “tamagoči”, ktoré máte […]

čítať ďalej

radio1

Kváskovanie v rádiu Regina

Prečo kváskovať? Ako kvások funguje? V čom je tak výnimočný? Počúvnite si zákusliné info o tom, ako Naty kváskuje aj s deťmi, aké fígle na to má a prečo sa s toľkým odhodlaním snažíme navrátiť poctivú chuť kvality do našich kuchýň. Plus inšpirácia na kváskový recept každý deň 🙂 Všetci ladíme >>>RÁDIO REGINA<<< 11:35 relácia […]

čítať ďalej

banner ako zmenit recept s drozdim na kvaskovy

Ako previesť kvasnicový recept na kváskový

Na každú tvár sa posadí pokoj a nežnosť, keď si spomenieme na lásku našich starých mám. Vždy ochotne upiekli buchty či záviny, na plnke teda vôbec nešetrili. Teplom a láskou svojich rúk vymiesili vždy hodvábne cesto, ktorého chuť je neprekonateľná. Dá sa takéto cesto urobiť aj kváskové? Dajú sa prerobiť babičkine recepty na kváskové verzie? S […]

čítať ďalej

pecene-kvaskove-buchty

Recept: Pečené buchty z kvásku s jahodovým lekvárom

Vôňa čerstvo upečených buchiet a kakaa alebo čaju sa nám spája so spomienkami z detstva. Naučte sa urobiť túto sladkú dobrotu v kváskovej verzii. Tak ako piekli naše mamy a babičky.     Recept: Pečené buchty z kvásku s jahodovým lekvárom Na štartér potrebujeme: 1PL kvásku 100g špaldová hladká múka 100g pšeničná hladká múka 220g […]

čítať ďalej

Súťaž Kváskovanie a Fitshaker

Súťaž Kváskovanie a Fitshaker

Súťaž Kváskovanie a Fitshaker Zakúpením kuchárskej knihy „KVÁSKOVANIE- RECEPTY Z KVÁSKU“ cez túto webovú stránku www.kvaskovanie.sk  v období od 23.02.2017. do 15.03.2017 budete automaticky zaradení do súťaže O TRI 3-MESAČNÉ FITSHAKER PREMIUM ČLENSTVO Urobte si fitko doma v obývačke cvičením podľa videí  17 profesionálnych inštruktorov s niekoľkoročnými skúsenosťami a 15 rôznych druhov cvičení (joga, babyfit, sexy body, pilates, […]

čítať ďalej

kvaskove buchty

Recept: Kváskové parené buchty

Cítila som sa vždy veľmi dôležito, keď ma opýtali, čo majú navariť. A ani si neviete predstaviť ten pocit, ako moje JA narástlo, keď ešte podľa toho aj navarili! Žiadala som si len málo druhov jedla- paprikáš, makové piery alebo parené buchty. Och, tie starenkine… Pamätám si tie posledné od nej… samá nostalgia 🙂 Ako […]

čítať ďalej

IMG_6137

Ako ozdraviť kvások

Základom úspešného kváskovania je stabilný, silný a dobre vypestovaný kvások. Najmä vďaka jeho vitalite sa môžeme tešiť z krásnych, nafúknutých chlebových “balónov”. Kvások je živý, veľmi pestrý organizmus. Tak ako ten ľudský, kvások vie byť “zdravý”, no vie i ochorieť. Chorý kvások znamená, že zrazu nám to pri pečení nejde. Jeho vitalitu rozpoznáme podľa bubliniek, ktoré produkuje. […]

čítať ďalej

kvaskovanie a deti

8 dôvodov, prečo je kváskovanie vhodné aj pre deti

Dôvody, prečo začať kváskovať, bývajú rozdielne, no najčastejšie je to dôvod priniesť zdravie pre naše deti. Chceme im dať to najlepšie z najlepšieho. Aj keď sa nám zdá, že na to nemáme čas. Oplatí sa naozaj kváskovať? Nie je to len klam tejto doby? S určitosťou vám môžeme povedať, že kváskovanie prospieva nášmu zdraviu, a teda […]

čítať ďalej

Milujem kvaskovanie

POZOR SÚŤAŽ!!!

Milujete kváskovanie tak ako my? Aj preto sme dali vyrobiť takéto krásne praktické zástery s nápisom Ja ❤kváskovanie A teraz ich môžete VYHRAŤ! Ako?

čítať ďalej

kvasok srdce

Návod na založenie kvásku

Mať doma kvalitný kvások je základom pre dobrý výsledok kváskového pečenia. Kvalitný kvások by mal byť dostatočne silný a najmä stabilný. Ak nemáte doma kvalitný kvások, môže sa ľahko stať, že vám pri pečení nevyjde taký dobrý, pekný a nadýchaný chlebík, ako by ste chceli. Prečo je tomu tak? Máte možno doma “kváskového puberťáka”, čiže kvások, ktorý […]

čítať ďalej

tamarkin-chlieb

Recept na detský kváskový chlieb

Čo je našou najväčšou motiváciou začať kváskovať? Zdravie 🙂 Dopad kvásku na naše trávenie, využiteľnosť jednotlivých surovín, odkyslenie organizmu a tým aj posilnenie imunity nás odzbrojí. O to viac, ak sa jedná o našich najbližších, o naše deti. Častá chorobnosť, problémy s ekzémami, rôzne alergie sa po oslobodení od pekární upravujú až miznú. Kedysi to bolo […]

čítať ďalej

0001

Kváskovanie v časopise Zdravie

Na jar tohto roku, kedy kniha bola ešte len na papieroch a cesto všade naokolo, sme priniesli v spolupráci s najčítanejším mesačníkom Zdravie článok o tom, aké je to úžasné, upiecť si doma svoje mäkučké a čerstvučké rožky, ktoré nespôsobujú nadúvanie či pálenie záhy. Vaša odozva bola veľká, a tak sme sa rozhodli vybrať 5 […]

čítať ďalej

menucka

Článok v menučka.sk

Poznáte potrál menucka.sk? Skvelé tipy na reštaurácie, ich recenzie, zaujímavé články a mnoho iného. Naše kváskovanie prinieslo portálu článok, v ktorom sa dozviete: aby sa každý dozvedel že kváskovanie nie je novodobý výmysel časová náročnosť je len strašiak aké výhody má kváskovanie tipy a triky a zaujímavé informácie Zaujímavé čítanie nájdete tu: Najlepší domáci chlieb […]

čítať ďalej

fitshaker

Prečo kváskovať vo Fitshakeri

Asi najznámejší portál, ktorý motivuje ľudí k pohybu a zdravému životnému štýlu je od začiatku partnerom Kváskovania. To, že kváskovať sa oplatí, či ako nám kvások vie pomôcť pri rôznych zdravotných problémoch a aj viac sa dozviete v článku Kvások alebo droždie? Čo je lepšie?

čítať ďalej

mala

Kváskovanie s Henrietou

Článok o kvásku, našej vášni ku kváskovaní napísala i Henrieta Peskovičová. Prečo je je kvások taký úžasný a ako to funguje, sa dozviete na Ako Naty a Danka múku kváskom oživili.

čítať ďalej

ncpz

Kváskovanie v Nový čas pre ženy

Paráda! Nový čas pre ženy kváskuje 🙂 V zaujímavom článku sa dozviete čo je to kvások ako si kvások založiť ako sa s ním pracuje rady tipy a triky príbeh autorky Naty Žúrekovej Štefkovej a prispievateľky receptov MUDr. Andrey Gáži     Vedeli ste, že kváskovaním znižujete riziko vzniku zubného kazu?  

čítať ďalej

blog banner kolko stoji domaci kvaskovy chlieb

Koľko stojí domáci kváskový chlieb?

Upiecť si doma svoj kváskový chlieb je niečo dokonalé. Celý dom je prevoňaný atmosférou života a naše vnútorné “Ja” rastie vytiahnutím chleba z rúry. A najmä pri počúvaní následnej chvály od okolia. Domáci kváskový chlieb nie je ťažká tehla kyslej chuti, ako tvrdia niektorí. Je to nadýchaný, mäkký balón plný bubliniek, pokrytý chrumkavou kôrkou. To […]

čítať ďalej

chlieb1

Je kváskový chlieb marketingový ťah?

Povedomie kvásku a kváskovania v poslednej dobe prudko stúpa. Ľudia sú totiž vplyvom alergií a intolerancií motivovaní hľadať riešenie, ako môcť jesť aj naďalej chlieb, pečivo, koláče, skrátka múčne veci. A tak sa dostávajú ku kvásku, ktorý je ľahšie stráviteľnejší, viac zasýti, má nižší glykemický index, odkysľuje organizmus a podporuje imunitný systém. Kváskové produkty v supermarkete? Využiť dopyt po […]

čítať ďalej

odfot-sa-s-knihou-v-knihkupectve-a-vyhraj-zasteru-kopia

Pátraj, odfoť a vyhraj

Vypátraj kuchársku knihu Kváskovanie-Recepty z kvásku v ktoromkoľvek kníhkupectve a odfoť sa s ňou priamo na mieste. Fotka môže byť seriózna, ale i smiešna, je to na Tebe. Odfoť sa vo viacerých kníhkupectvách a môžeš sa zapojiť viackrát 🙂 Podmienka: musí byť na fotkách vidno, že sú fotené v kníhkupectve. Na fotke môžeš byť ty alebo niekto z tvojej […]

čítať ďalej

Ako preložiť chlieb do rúry?

Ako preložiť chlieb do rúry?

Keď vyklopíme prekvasené cesto chlebíka na papier na pečenie, niekedy sa nám ťažko- najmä pri väčších a redších cestách- prenáša do rúry. A nakoľko kváskový chlebík potrebujeme šupnúť do rúry rýchlo,  aby nám teplota v rúre neklesla, používam malý zlepšovák. Pred tým, ako cesto vyklopím na papier na pečenie, dám papier na tenkú drevenú lopatu […]

čítať ďalej

Čím prikryť cesto pri kvasení?

Čím prikryť cesto pri kvasení?

Cesto pri kvasení cesta na chlebík, či inú kváskovú dobrotu je potrebné prikryť. Je to preto, aby cesto pri niekoľko hodinovom kvasení na povrchu neobschlo. Na prikrytie môžeme použiť potravinovú fóliu, ktorú bežne dostať v potravinách a v hypermarketoch. Alebo vám poradíme náš zlepšovák: misku s cestom alebo ošatku s cestom prikryte priesvitnou čiapkou na […]

čítať ďalej

dsc01280

Kváskovanie bolo v Dámskom klube!

Kváskovanie si razí svoju cestu do každej domácnosti úspešnou cestou! Vo štvrtok 20.10.2016 sme pre Vás piekli a ukázali recepty z kvásku naživo v RTVS 🙂 Čo ste mohli vidieť? Letom- svetom sme povedali , ako na kvások, niektoré tipy a triky pri práci s cestom a aké chyby sa môžu stať s kváskom a cestom. […]

čítať ďalej

Referencie od čitateľov

Referencie od čitateľov

Povedali ste o knihe “Kváskovanie-Recepty z kvásku”: “Aj ja ju mam od dneska doma a som nadsena. Najradsej by som poslala deti a muza na tyzden prec,zavrela sa do kuchyne a vyskusala kazdy jeden recept. Dakujem za uzasnu knihu! 🙂” Andrea H.R. “Chtěla bych vám moc poděkovat dnes mi přišla a je úžasná jsem z ní […]

čítať ďalej

preberanie

Kniha je už medzi nami!

Radujte sa s nami, priatelia! Boli sme si po náš- Váš poklad:) Kniha Kváskovanie- Recepty z kvásku už dýcha:) Priamo v sklade sme ich podpisovali a balili pre Vás, ktorí ste si ju objednali v predpredaji. Pozrite sa na video, ktoré perfektne vystihuje našu náladu, ktorá panovala počas celého dňa 🙂  

čítať ďalej

chlebiky

Ellen Lindisová, Rimavská Sobota

Láska je zázrak, tak posielam z neho kúsoček.

čítať ďalej

na-co-je-lepok-titul

Na čo je lepok v múke?

V dnešnej dobe plnej alergií a intolerancií sa rozhodneme častokrát aj dobrovoľne, že sa vzdáme niektorých potravín. Niektorým príde ľúto zvierat, a tak sa stanú vegetariánmi. Niektorí sú presvedčení o škodlivosti mlieka pre ľudský organizmus, a preto vylúčia mliečne potraviny. Iní zasa nechcú telo zahlcovať lepkom, a tak vyradia múčne jedlá obsahujúce lepok. Pozrime sa […]

čítať ďalej

olivovy-fotosutaz

Zlatica Petrilová, Tulčík

Kváskový olivový chlieb z knihy Kváskovanie- Recepty z kvásku

čítať ďalej

img_20160929_160618-1

Miroslava Škodová, Hlohovec

Kváskové žemličky

čítať ďalej

dsc_0145

Katarina Benejova, USA

Pšenično- ovsené kváskové chlebíky. Prevoňali celý byt:)

čítať ďalej

dsc_0146

Katarina Benejova, USA

Kváskové bratislavské rožky plnené makom a lekvárom. Také máme najradšej :).

čítať ďalej

img_5693

Barbora Karabinošová, Anglicko

Chlieb z ošatky – po dlhom skúšaní sa mi konečne podaril kváskový chlieb na 1* ?

čítať ďalej

20160627_184142

Monika Horváthová, Horné Saliby

Kváskové špaldovo- ražné kocky

čítať ďalej

«‹ 3 4 5 6 ›

Vyhľadať

Najnovšie články

  • SÚŤAŽ: Vy-kváskuj sa do radosti
  • Grilovacia súťaž s kváskovaním
  • Oslaď život svojej mame
  • Jarná súťaž s múkami na kváskovanie
  • Kváskovanie pomáha
  • Ako piecť ekonomicky
  • Urob radosť ženám hodnotným darčekom
  • Vyhraj 3x luxusnú kyticu
  • Detská PIZZA VÝZVA
  • Ako upiecť okatý chlieb
  • Ako umyť riad po miesení cesta
  • Prečo pečiem ploský chlieb?
  • Štedrá MEGA súťaž s Kváskovaním
  • Kopaničiarsky ovocný koláč
  • Recepty z Telerána 16.9.2021
  • Honey – RECEPT Kváskový chlieb s medom a celozrnnou múkou
  • Veľká veľkonočná súťaž s Kváskovaním
  • Valentínska súťaž- Tradícia v srdci ukrytá
  • Teleráno s témou Kváskovaním do štíhlosti
  • Lockdown pre mamy – 25 činností, ktorými môžeš potešiť mamu

Kategórie

  • Blog Kváskovanie – všetky články (204)
  • Kurzy Kváskovania (5)
  • Kváskovanie v médiách (31)
  • Múky (13)
  • Rady majstra pekára (4)
  • Recepty (31)
  • Súťaž a vyhraj (100)
  • Tipy a triky (57)

ZOZNAM PREDAJNÍ

ZOZNAM PREDAJNÍ

KVÁSKOVANIE – kuchárske knihy

KVÁSKOVANIE – kuchárske knihy

V kuchárskych knihách a bonusových e-knihách nájdete:
739 strán užitočných rád, tipov a trikov
a 157 skvelých receptov z kvásku

e-kniha “Kváskové Delikatesy”

e-kniha “Kváskové Delikatesy”

Značky

ako kváskovať ako na to autogramiáda bezlepkovy kvasok chlieb darcek pre kvaskovaca domáci chlieb home made kniha kvaskovanie kurz kurz kváskovania kvaskove recepty kvasok kváskovanie kváskovanie v lete kváskové pečenie kváskové rožky kváskový chlieb kváskový recept kvások lievito madre muky kvaskovanie muky na kvaskovanie múka Naty pizza predpatne prečo kváskovať pšeničná múka recept recepty z kvasku recepty z kvásku rozdávanie kvásku spaldova muka super ceny sutaze sutaz kvaskovanie súťaž teleráno tradícia TV Markíza vianoce zdravie čokoláda špalda

Referencie od vás

Silvia v.: Mám 40 rokov. Už dva roky si sama pečiem špaldový chlieb ale z droždia.   Vždy som sa nesmierne tešila, keď prišili susedia alebo sme išli na opekačku a vopred si objednali chlieb “ale prines ten tvoj”.
Potom som prišla na kvások. Prvé nezdary ma odradili. Tak som sa vrátila k svojmu chlebíku. Asi pred mesiacom som prišla na vašu knihu a začal sa mi otvárať tajomný svet domáceho chleba, vône kvásku.
Musím sa priznať, že sa mi podaril až tretí chlebík z ošatky. Výnimočné boli aj moravské koláče “v živote sa ti také koláče nepodarili”- to bola obrovská pochvala od manžela.
Včera som zase strávila deň v kuchyni a vyskúšala som dukátové buchtičky a celozrnné rožky. Rožky sa mi veľmi nevydarili, ale už to neberiem tak hrozne a kváskovania sa už nevzdám.
Musím za seba vyjadriť ľútosť, že som sa nikdy svojej babky nespýtala, ako pripravovali kvások a piekli chlieb.
Chcem vám preto vyjadriť veľké poďakovanie za knihu s receptami, radami a obrázkami.
A aby život nebol nudný, hučím už  týždeň do manžela, aby mi na záhrade postavil hlinenú domácu pec na chlieb.
Prajem vám aj sebe, aby sme s kváskom prežili krásny život, niekedy búrlivý, ako bublinky v štartéri, niekedy tichý, keď je vytiahnutý z chladničky, avšak plný života a očakávania z ďalšieho výsledku vytiahnutého z rúry.
Silvia
Poznámka od Naty a Daniely: ĎAKUJEME Silvia.

Pridajte sa k nám na Facebooku

Platobné spôsoby

Platobné spôsoby
  • Obchodné a reklamačné podmienky
  • GDPR – Ochrana osobných údajov
  • Kontakt
  • Partnerský program
  • Zásady používania súborov cookie (EÚ)
  • Stránka Stránka
  • Skupina Skupina
  • Televízia Televízia
  • Instagram Instagram
Všetky práva vyhradené © Kvaskovanie.sk 2016 - 2022
Spravujte súhlas so súbormi cookie
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Funkčné Vždy aktívny
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Predvoľby
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely. Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.
Spravovať možnosti Administrácia služieb Spravovať predajcov Prečítajte si viac o týchto účeloch
Zobraziť predvoľby
{title} {title} {title}